Сватбата - голяма или малка?
Katerina:
Ние на нашата сватба бяхме само 4ма души ( аз, супругът ми и кумувете :) ) и повярвайте ми, изкарахме си страхотно :) Никога не съм си представяла сватбата ми така, но наитина беше забавно...... и което е по-важно, не съжалявам дори и за миг за това че нямахме "много гости" :-))))))))))))))
Всъщност това беше само фиктивен брак за узаконяване на връзката ни пред властите в Гърция и съответно легализиране на престоя ми. В момента сме се концентрирали върху въпроса с покупката на ново жилище, нова кола и т.н. но догодина (когато се надявам всичко това да се превърне в реалност) планираме църковна сватба в България. Бихме искали да споделим този щастлив момент с всички наши приятели и роднини. А и родителите ни изгарят от нетърпение да ни видят заедно пред брачния олтар ;)
Това което разбрах е, че не тържеството е това което прави семейството штастливо ;)
Яни:
Цитат на: ивет в юни 16, 2006, 13:10:19
Аничка е много права, важен е броя на танцуващите!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
*THUMBS* *THUMBS* *THUMBS* :hiphip: :hiphip: :hiphip: *DRINK*
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
И аз съм съгласна!!! *THUMBS*Цитат на: Яни в август 29, 2006, 10:52:31
Цитат на: ивет в юни 16, 2006, 13:10:19
Аничка е много права, важен е броя на танцуващите!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
*THUMBS* *THUMBS* *THUMBS* :hiphip: :hiphip: :hiphip: *DRINK*
Яни:
Не знам как да го кажа без да засегна някой, но сватба с повече от 100 човека ми звучи малко *crazy* Дали и двамата младоженци ще познават всички гости? Аз лично предпочитам някой като ми честити да се сетя веднага за него, а не да питам -"Ама тоя кой беше?" и "От колко години не съм го виждал?"
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Много точно казано, Яни!!! 8P
Абсолютно съм съгласна с теб!!!
Цитат на: Яни в август 29, 2006, 15:22:38
Дали и двамата младоженци ще познават всички гости? Аз лично предпочитам някой като ми честити да се сетя веднага за него, а не да питам -"Ама тоя кой беше?" и "От колко години не съм го виждал?"
Навигация
[0] Списък на темите