Сватбата - голяма или малка?

<< < (8/81) > >>

Katerina:
Ние на нашата сватба бяхме само 4ма души ( аз, супругът ми и кумувете  :) ) и повярвайте ми, изкарахме си страхотно :) Никога не съм си представяла сватбата ми така, но наитина беше забавно...... и което е по-важно, не съжалявам дори и за миг за това че нямахме "много гости" :-))))))))))))))

Всъщност това беше само фиктивен брак за узаконяване на връзката ни пред властите в Гърция и съответно легализиране на престоя ми. В момента сме се концентрирали върху въпроса с покупката на ново жилище, нова кола и т.н. но догодина (когато се надявам всичко това да се превърне в реалност) планираме църковна сватба в България. Бихме искали да споделим този щастлив момент с всички наши приятели и роднини. А и родителите ни изгарят от нетърпение да ни видят заедно пред брачния олтар ;)

Това което разбрах е, че не тържеството е това което прави семейството штастливо ;)

Яни:
Цитат на: ивет в юни 16, 2006, 13:10:19

Аничка е много права, важен е броя на танцуващите!!!   :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

*THUMBS* *THUMBS* *THUMBS* :hiphip: :hiphip: :hiphip: *DRINK*

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
И аз съм съгласна!!!  *THUMBS*Цитат на: Яни в август 29, 2006, 10:52:31

Цитат на: ивет в юни 16, 2006, 13:10:19

Аничка е много права, важен е броя на танцуващите!!!   :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

*THUMBS* *THUMBS* *THUMBS* :hiphip: :hiphip: :hiphip: *DRINK*

Яни:
Не знам как да го кажа без да засегна някой, но сватба с повече от 100 човека ми звучи малко  *crazy* Дали и двамата младоженци ще познават всички гости? Аз лично предпочитам някой като ми честити да се сетя веднага за него, а не да питам -"Ама тоя кой беше?" и "От колко години не съм го виждал?"

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Много точно казано, Яни!!!  8P
Абсолютно съм съгласна с теб!!!
Цитат на: Яни в август 29, 2006, 15:22:38

Дали и двамата младоженци ще познават всички гости? Аз лично предпочитам някой като ми честити да се сетя веднага за него, а не да питам -"Ама тоя кой беше?" и "От колко години не съм го виждал?"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница