Сватбата - голяма или малка?
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ми то и нашата сватба няма да е повече от 70 човека!!! *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
най-близките роднини и приятелите, даже приятели ще има повече отколкото са роднините!!! То определено зависи и от родата, но нашата рода (и на двамата), има Цитат на: ani4ka в юни 16, 2006, 12:44:25
роднини които не се сещат един телефон да звъннат да те питат как си...през останалото време, а сега като се зажениш...всички се гласят за поканени... ....важен е не броя на гостите, а броя на танцуващите....
Ясно е, че винаги ще има недоволни!!! За мен (за нас) е важно да ни е хубаво и приятно на нас!!! Нали все пак това е Нашият ден!!! *INLOVE* @}->-- :dance: *DRINK* :hiphip:
И наистина, както казава Ani4ka и Ивет: "Важно е колко са танцуващите, тези които ще направят купона и денят незабравим!!!" :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
На всички пожелавам ВЪЛШЕБЕН СВАТБЕН ДЕН и много, много хубави емоциииии!!! *INLOVE* @}->-- :* :* :*
icokurpata:
Мдаааа....ха кажете що да сторим ние като моите приятели са около 150....а на булката още толкова ...и това е без грам роднина...ама мисля че ще им намерим цаката на всички, за да са на хрото или да участват в танците *blush*
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ехаааааа, icokurpata, колко много гости се заформят!!! :danceg: *YAHOO* :dance: И луди танци!!!
Но все си мисля, че от тези по 150 приятели не всички са еднакво близки? Ние каним само НАЙ-близките!!!
А и роднините... :womanfuy: Ако и те са толкова многоооооо... Уаууууууу, това ще е една Ооооограооомна сватба!!!! 8P *DRINK*
buba_mara:
Ние като теглихме чертата на списъка и бройката беше 193. Имайте предвид, че сме се ограничавали. За момента падна на 180 - кой по чужбина, кой насам-натам. Аз също попадам в категорията циганска сватба, но това само ме реадва. Аз си уважавам и приятелите и роднините. Мога да кажа, че сме поокастрили родата за сметка на приятелите. И заявявам съвсем отговорно, че гостите, който не познавам са едва 5-6 %.
Vangelia:
Нашите в предполагаемия списък са към 80,незнам за добро или за лошо-просто това са хората,които искам да видя на сватбата ми и не мисля да махам и слагам,защото "така съм си го представяла",колкото-толкова,пък ако стане по-голяма-здраве.Непознати няма да има,освен вероятно новите гаджета на няколко приятели,които на всяка сватба си водят различни. :)
Навигация
[0] Списък на темите