Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 07:24:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ?
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? (Прочетена 166011 пъти)
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
Re:РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ?
«
Отговор #390 -:
ноември 11, 2012, 10:32:19 »
InLove girl, гледах някакъв репортаж от там и не ми се стори кой знае какво
А пък и винаги съм си мечтала да кажа "Да" на златото ми на пясъка
Swan, блатодаря за инфото
Жалко, че не я изнасят
Нищо. Може да се задоволя само с изглед към морето
Ще отида да я видя на живо тази зала
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #391 -:
ноември 12, 2012, 10:59:36 »
ако все пак искаш на плажа, отивате разписвате се по-рано без пари, и после си правите изнесения ритуал с водеща примерно
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #392 -:
ноември 12, 2012, 12:05:38 »
Сигурно така ще стане
Предполагам че и в близките до Бургас градове книгата не се изнася, така че ще разпишем по-рано... но не се ли губи тръпката и въобще идеята на ритуала
Аз като знам, че вече съм му жена от два дена примерно файда че се правя на много радостна пред гостите
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #393 -:
ноември 12, 2012, 15:50:30 »
не е така, в Несебър знам че се изнася...ама пък на гражданското свидетелство ще ти пише Несебър, а не Бургас
И да ти кажа не се губи нито ритуала нито тръпката...от опит ти казвам
Още повече че по този начин ще ви е двойно щастието, 2 пъти ще се разписвате. Ние като отидохме на място да се разписваме само и жената каза че нямало сватби скоро били свободни, дали не искаме да влезем на марша в залата и да ни направи церемонията с думичките и се навихме...напълно безплатно....Разбира се после изнесения ни ритуал също беше приказен, с такива хубави думички
И аз му бях жена от 2 дни, но другия ритуал който си е изнесения дори и подписите да са фалшиви си е БАШ ритуала....много е яко!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #394 -:
ноември 12, 2012, 16:53:16 »
Не заменям залата за нищо според моя опит - толкова тържествено и различно, осветление, музика, украса и отпада притеснението къде ще ми е изнесения ритуал ако вали
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #395 -:
ноември 12, 2012, 16:56:20 »
Новата зала много я харесвам - светла, със столчета, с прекрасен изглед към моста и морето..Аз никога не съм мислила за изнесен ритуал именно заради варианта да вали
Ако ви е мечта ритуал на плажа - го направи - ще бъдеш толкова развълнувана, изобщо няма и да се замислиш, че не е истинският подпис.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #396 -:
ноември 13, 2012, 14:18:52 »
Киви, ти не заменяш залата за нищо, защото на твоята сватба е било в зала, аз не заменям изнесения за нищо, защото на моята сватба беше изнесен....истината е че дали е зала или изнесен е абсолютно еднакво тържествено и е само и изцяло въпрос на личен вкус и желание. И по двата начина има тръпка
А между другото ние имахме и за изнесения резервен вариант ако вали да е на терасата пред ресторанта, защото там има голяма тента отгоре
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #397 -:
ноември 13, 2012, 16:44:46 »
Ако сме в заведението, което за сега сме харесали, ще има и резервен вариант - да ползваме терасата, която изцяло гледа към морето
Но дано все пак не се налага....
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #398 -:
ноември 13, 2012, 19:50:10 »
Някой знае ли дали може да се смени вече заплатена и запазена дата в ритуалната зала - туко - що гелдах новините и се каза че датата за която сме запазили и платили пълна такса 11.05.2013 събота е обявен за работен ден. В пълен шок и ужас съм и ресторанта е капариран и въобще - единственото, което ми идва на ум е ужасссссссссссссссссссссс
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #399 -:
ноември 13, 2012, 20:03:42 »
Идея си нямам аз. Колкото по-скоро говориш с тях, толкова по-добре. Не знам защо от толкова рано капарирате, айде общината ок, но ресторант
има повече от половин година до датата ви
Вярно, че съм от малък град и няма кой знае какъв наплив на младоженци, но ние капарирахме вчера, а сватбата е януари. Какво ли не може да се случи за половин година.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #400 -:
ноември 13, 2012, 20:25:02 »
nikoletasss
, за съжаление в големите градове много от рано се запазват по-важните неща- ресторант, фото, видео, дж (естествено ако държиш на точно определени или поне на едни от добрите).
Елчо, според мен всеки, който иска да ви уважи, ще си пусне 1 ден отпуск. Ако все пак те притеснява, в най-скоро време отиди да питаш в гражданското и съответно в ресторанта.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #401 -:
ноември 13, 2012, 20:28:19 »
Защото това е първата дата след великден, тоест от края на февруари до 11 май не може да има сватби ( църковни ) и всеки решил да се жени през пролетта вече е записал дата и вече почти всичко е заето. Туко що говорих с ресторанта ( евала на подхода на Акорд - дигна ми женат която отговаря за нас в 20:00 и си заразя всичко за да проверява в къщи има ли или не дата ) и единствената свободна дата за май освен нашата е 19.05.2013. Казаха че ще ми я пазят и утре да им звънна. Така че остава въпроса ще плащам ли още 160 лв в ритуалната или ще ми сменят датата и въобще ще има ли свободен час. Ужасссссс
Цитат на: Мариелка в ноември 13, 2012, 20:25:02
Елчо, според мен всеки, който иска да ви уважи, ще си пусне 1 ден отпуск. Ако все пак те притеснява, в най-скоро време отиди да питаш в гражданското и съответно в ресторанта.
Мариелка и аз така си помислих и в краен случай така ще стане - но все пак ще се постарая да я сменя утре в 8:00 ще се наредим пред ритуалната - пък ако не стане каквото такова - вече ми се реве.
«
Последна редакция: ноември 13, 2012, 20:54:29 от ELCHOOOOOOO
»
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #402 -:
ноември 13, 2012, 21:22:45 »
Аз мисля, че е безмислено да се сменя датата след като сте си я харесали да е тази
Нали отпуските в България се планират януари, ако си предупредите гостите от сега със save the date не би трябвало да има проблеми.
А за запазването моя позната, която се жени в чужбина запази и капарира всичко година по-рано, тъй че 6 месеца са си съвсем в реда на нещата/
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #403 -:
ноември 13, 2012, 22:25:38 »
Малееее Elchooo, гадна работа
Стискам палци всичко да е ок със смяната на датата и да бъде най- невероятното преживяване
Сменяй датата според мен, особено ако имаш гости от другия край на БГ....
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #404 -:
ноември 14, 2012, 09:32:41 »
Добро утро. Успяхме. :danceg:Една много мила жена ни смени датата на 19.05.2013 - и то пак за същия час.
Така че може да се сменя дата и то без допълнителни плащания. Сега в 10:30 ще се чуя и с ресторанта, но принципно ми казаха че там е о.к. Охххххххххххххх Отдъхнаххххх си
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30