Църковен брак
Ита:
... Ще прозвучи може би малко еретично, но според мен истинската любов е в душата и най-голямото признание в любов можеш да направиш сам пред себе си и така да се обречеш на запазването на това свято чувство, да го пазиш, да го показваш и да го подаряваш ежедневно на човека, който го е предизвикал *INLOVE* :girl_in_love:.
Господ за мен е повече духовно състояние, отколкото материализиран тотем. Църковен брак ще направим само заради моята половинка, за него е важно всичко да бъде "както трябва". Не одобрявам институциите на вярата, независимо на коя от всички религии. Бог е навсякъде и по всяко време... =]
Юлия:
Искам да кажа нещо важно на всички на които им предстои църковна сватба.
Значи не знам дали знаете,но в началото на сватбата се извършва църковен годеж (оброчване) той отнема известно време и тези от вас които искат могат да разпитат дали не може да се извърши по-рано напринер 1-2 седници. Така се спестява малко време за снимки след това.
А когато се направи по-рано халките се слагат и се носят до сватбата.
ПРОСТО МАЛКО ИНФО =]
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Църковния ни брак продължи окло 40 мин., но времето мина толкова неусетно и приятно... :girl_in_love: изобщо не го усетихме!!! :CHEERS:
Picolina:
и аз бях малко притеснена,че щени задържат много в църквата(имайки предвид времето),но мина много бързо за около 30мин. =]
fiibi_bg:
И нашата церемония беше около 30 мин,но съм присъствала на сватби по около 1.30 точно във Варна Iulia!Братовчед ми се жени там!Попа обаче беше невероятен!Много красиво говореше и сякаш си беше конкретно за тях двамата!Може би беше предварително помислил какво и на кого ще говори.Уважавам такива попове които предават все пак някаква индивидуалност на церемонията!
Навигация
[0] Списък на темите