Църковен брак

<< < (11/87) > >>

Юлия:
fiibi_bg  за това и заложихме в крайна сметка на църквата която е в нашия квартал. Нашите бъдещи кумове се венчаха там и на нас ни хареса. Миналата седница ходихме до Римски терми, но нещо не ми хареса това, че ме караха на всяка цена да капарирам след като аз им казах , че първо искам да видим една венчавка. А и ми се стори много мрачно и не ми хареса нещо. След това отидохме в нашата църква и в момента в който влизаме се почувствахме у дома си.Там ни обясниха всичко подробно. Оказа се , че и двата попа ги познава моето мило и така за нас церемонията ще е специална. Много се радвам.

fiibi_bg:
Iulia все пак как се казва вашата църква да видя дали не е същата? ;) :girl_wink:Може и да е!

Юлия:
Ние сме във Варна. Квартала е Аспарухово. А църквата  :[ не знам ка се казва. Но тя е единствена тук така, че няма как да я сбъркаш.

fiibi_bg:
Аха а на батко църквата беше  Св.Атанасий,но сега разбрах че попа вече не е там.Много е красива църквата,но щом сте си избрали вече.А и сигурно така ви е по-удобно по-близо е до вас и до ресторанта най-вероятно! *THUMBS* :girl_wink:

Юлия:
Да така е а и тук както казах вече се чувстваме като у дома си.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница