Църковен брак

<< < (9/87) > >>

Ита:
Отдъхнах си  ;) Мерси, момичета  @}->-- Това, че има поне една църква, която може да ни венчае по-късно е много хубаво  +:-)  Поне ще сме подготвени по-отрано с резервациите  :danceg:
 :flower:

Sheila:
Не вярвам в догмите и ограниченията във вярата. Ако наистина отивате в храма с чисти сърца и желание, то часа няма значение! Смятате ли, че Господ някога спи? Може би проблема е, че когато нещо толкова чисто се докосне от хора с мръсни ръце, се появяват ограниченията :mad_girl:

Успех на всички младоженци, които влизат в храма просто с надеждата, че Господ ще одобри официалния им брак пред него. Независимо кога, как и с кого.

didibaby:
Много съм съгласна с теб, Sheila. Важното пред Бог е да си с чисто сърце и чисти намерения.

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: didibaby в декември 21, 2006, 19:30:08

Много съм съгласна с теб, Sheila. Важното пред Бог е да си с чисто сърце и чисти намерения.

Точно затова з амен Църковния брак е по-истински и емоционален!!! :girl_in_love: :loving:

fiibi_bg:
Цитат на: Bulechka_TS в декември 21, 2006, 19:50:51

Цитат на: didibaby в декември 21, 2006, 19:30:08

Точно затова з амен Църковния брак е по-истински и емоционален!!! :girl_in_love: :loving:

Да така е!Обещанието пред Бог е обещание което никога не отпада.Да докажеш любовта си пред Бог-това е истинската любов. *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница