Църковен брак
Teo:
Днес пуснахме статия за Църковния брак. До сега на всички сватби, които съм ходил се прави и църковен брак. Това задължение е ли е за вас или желание.
Към статията за църковен брак
mikkey:
За мен като невярваща би било емоционално натоварване. Лично аз много харесвам церемонията на католиците... има много романтика и тържественост в нея... нашата не ми допада.. въпрос на вкус и виждане.
Persiana:
Тео, по принцип идеята за църковен брак я възприемам. Обаче както всичко останало тук и това е опорочено :( Само погледни - самата ни църква не може да се разбере помежду си, та се цепи от противоречия. Два синода и т.н. С такава църква цтрковен брак не става *STOP*
Elena:
И така да е това са проблеми на хората.
Ние ще ходим само в църквата. Ще подпишем преди това, но официалната сватба ще бъде в църквата *THUMBS*
mariya:
Ние не сме имали църковен брак, точно заради причните описани от peshom...толкова ни е опорочена църквата като институция, че нямам думи...след като се разписахме отидохме до Катедралата във Варна да си запалим по една свещичка за здраве и веднага от вратата ни поеха да ни питат за колко часа сме, платили ли сме си и т.н...отврат!!!! @=
Навигация
[0] Списък на темите