Църковен брак
fiibi_bg:
Цитат
Сега въпросът е аз като вярваща трябва ли да спазя църковния канон и да променя датата(имаме доста време) или да стана част от порочността на представителите на църквата, но да се венчая на датата, която сме избрали.
Ако си дълбоко вярваща , ще трябва да спазваш каноните, а ако просто вярваш във вицшата духовна връзка на църковния брак избираш датата ,която искаш! *db*Ние се венчахме в събота! :girl_wink:
Ита:
Наистина ли никой не се е венчал след 17:00h O_O Направо лошичко ми стана :olele: Както ми се иска сватбата да е вечерна, то май няма да се получи точно така. Моля ви споделете как се случва венчавка на вечерна сватба, до 17.00 не е ли прекалено рано?!? :girl_impossible:
Picolina:
Ита,нашата сватба беше вечерна.венчавката ни беше в 3.30ч следобяд,защото рано се стъмва сега,но мисля че лятото когато искаш да се ожените няма да има проблем и към 16.00ч да се венчаете.тъй като нашият ресторант беше към 18.00ч ние решихме да си направим снимки с всички гости след църквата и после бяхме запазили един бар докато стане време за ресторанта и всики отидоха там( е който искаше де).мисля че нямаше проблеми. :girl_wink:
Sheila:
Амиииии?!? В Св. Неделя попа съвсем насериозно, че венчае и е венчал в събота до 23:30 часа вечерта! Кой е казал, че не може? И ние така учудено питахме, даже ни се поскарахме, защо оспорваме думите на божия служител. Щом той казва значи може! P-( *db* :mad_girl: :angry:
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ита миличка, спокойно!!! :love_together: Нашата сватба също беше вечерна!!! *THUMBS* Подписахме в 17.00ч., венчахме се в 18.00ч. (в Св.Неделя) и от 19.00ч. бяхме в ресторанта!!! :danceg: Получи се чудесно!!! :girl_in_love: :loving: :CHEERS:
Навигация
[0] Списък на темите