Църковен брак

<< < (74/87) > >>

kleo_20:
ей ма нашите май даже не ги и питаха *crazy* *crazy* *crazy* аз сега се сещам че никой никакви документи не взе само попълнихме там онуй листче което искаше попа и по него са писали и свидетелствата за църковен брак *crazy* *crazy* *crazy* *crazy* *crazy*майкооо мила

renka_87:
Цитат на: avva_stz в декември 15, 2007, 22:12:46

Нашата сватба също ще е на 22 март, renka_87 :bravo: *THUMBS* Искам само да те предупредя, че тогава са някакви пости и не може да имате църковен брак, ако това е важно за вас.

Да, мила, знаем че са пости, но 1)ние не сме чак толкова вярващи,пък и 2)попа каза че не е грях и Господ щял да ни прости.Вие църковен брак ще правите ли?Ние ще сме в "Света петка". @}->-- :girl_wink:

Alucinado:
Цитат на: renka_87 в декември 16, 2007, 17:00:22

Да, мила, знаем че са пости, но 1)ние не сме чак толкова вярващи,пък и 2)попа каза че не е грях и Господ щял да ни прости.Вие църковен брак ще правите ли?Ние ще сме в "Света петка". @}->-- :girl_wink:

}:-> честно!!!! .... нямам думи.....

П.с. съжалявам за отклонението, но просто не можах да се сдържа.....

mirmar:
Не,ние няма да имаме църковен брак. Но съм много изненадана, че попът ви смята, че няма проблем да се венчаете през пости.  ohmyАз не съм вярваща, така че по-знаещите от мен могат да кажат...мислех си,че което не може-не може, и точка... *crazy*

Капризче:
Това е много странно, как така църковен брак по време на пости?!

И друго, renka_87  вие като не сте чак толкова вярващи защо ще правите църковен брак? Поне според мен това трябва да се прави ако наистина си вярващ... Ние също като avva_stz няма да сключваме църковен брак точно защото ние не сме чак толкова вярващи и смятаме че това трябва да го почувстваш от вътре за да го направиш.

И още едно нещо по отношение на църковния брак. Нашия ресторант предлага открит ритуал с човек от гражданското, което е ок. Ние и без това искаме такъв ритуал. Но това което много ме озадачи е че те предлагат там да сключиш и църковен брак. Това ми се струва супер странно, как така ще дойде един поп ще прочете 5 реда и хайде готово, женени сте. Каде отиде църквата, свещения храм и т.н.

Съжалявам ако засегна някого с това, просто изказвам мнение :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница