Църковен брак
Velislava:
Цитат на: Мая в ноември 07, 2007, 13:53:30
Цитат на: kleo_20 в ноември 07, 2007, 13:30:56
съгласна съм с казаното от теб за облеклото в църквата!моята рокля както се вижда от снимките беше доста разголена!не за да се правя на чалга певица просто винаги съм харесвала по нестандартните неща и не обичам да се придържам към норми и правила!лично предпочитание!но си бях със шал загърната цялата майка ми и кумат ми също!!!виждала съм булки които не го спазват но отва си е за тяхна сметка все пак!!!!
Сладката ми тя :* Мила, та ти беше една от най-красивите и сексапилни форумски булки :girl_in_love: и много добре съм забелязала че си била с шал....даже си прекалила с увиването в него :P :laugh:...
Аз в никакъв случай не изпозлвах думата чалга-певица като нарицателно /знам че прозвуча така :[/..както казах по-доре аз също ги харесвам :girlhide:...Мисълта на моя, май не толкова добре написан преден пост :laugh: е че много момичета го правят защото са чули че това е хубаво, че така се прави и т.н....без да се замислят какво се изисква от тях/чисто морално и етично/...
Цитат на: Velislava в ноември 07, 2007, 13:48:58
Ние също нямаме църковен брак,мисля,че е въпрос на личен избор,не съм чувала да е задължително,освен ако в някоя регилия не е задължително *crazy*
Разбира се, че е въпрос на избор..дори те поздравявам че не сте правили след като не държиш на този вид бракосъчетание *THUMBS*
Мая,да ти кажа честно ми се искаше църковен брак,но там където ни беше сватбата параклисът беше много малък и просто с межът ми решихме да го отложим,защото мислим да го направим на красиво място,като Рилски манастир или Араповски,това лято щв решим. :weddingday:
plamik:
Цитат на: mishlence в ноември 07, 2007, 17:23:05
Клео,добра идея,ще си траем,но нали в свидетелството пише кое венчило е(1-во ,2-ро),нали моя ще каже [пише се че] за него ще е 2ро. :'(
И въпреки всичко се иска документ от църквата, че е разведен по каноните на нашата си църква с предната си съпруга. А това дали ще ви го поискат в църквата, дали той ще каже, че преди е бил женен е въпрос на лично решение. Църквата не може да ви задължи, освен ако вие самите не решите да сте честни към нея (църквата).
mishlence:
Какви документи не разбрах от църквата,аз си мислех че искат само документ че има развод от гражданското,сега да не ми казваш,че има развод и от църквата *crazy*
kleo_20:
да мила ако иска дадения човек да се жени в църква а преди това е имал също църковен брак трябва разрешение от църквата за повторен църковен брак!ама как го казах!я иди си питай направо мила не се обърквай само най-добре така
mishlence:
Благодаря ви за отговорите,значи все пак има малка надежда ,че да се венчаем и в църква. :girlsigh:
Навигация
[0] Списък на темите