Църковен брак

<< < (70/87) > >>

kleo_20:
 :[ :[ :[
аз съм силно вярващ човек нищо че напоследък не ми остава време ходя на църква което е много лошо лично за мен  *db*исках църковен брак не защото е модерно а защото винаги съм го искала с 300 зора накарах милото и кума да се кръстят на дали е заради модата :laugh:ритуала е много красив и величествен за мен и така усещам брака ни пречистен и силно духовно свързан!

mishlence:
И аз искам църковен брак,ама май няма да ме огрее,нали моя вече е бил църковно женен за бившата,и може да не стане при нас. :cray:

kleo_20:
може но трябва документ че църквата му позволява да се ожени отново!! *THUMBS*въпреки че нас с милото не са ни питали дали сме се женили преди това така че знам ли може да си траете ама е тъпо и очернява тайнството на църковния брак така че по-добре проучете въпроса!! *THUMBS*

mishlence:
Клео,добра идея,ще си траем,но нали в свидетелството пише кое венчило е(1-во ,2-ро),нали моя ще каже 4е за него ще е 2ро. :'(

kleo_20:
аз не съм го видяла това пише го в декларацията за брак доколкот зная!!!това за църквата го попълни милото имаше там за номера на гражданското свидетелство еи такива неща имената ни моята нова фамилия!!не съм видяла за кой брак е

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница