Има ли булки от Сливен?
danieIa ☼:
Цитат на: Наталия Борисова в февруари 11, 2008, 11:33:48
За видео оператор мога да ти препоръчам Неделчо Великов! Ето неговия сайт http://www.nvelikov.sliven.net/
Ние сме много доволни от него и работата му. Ако искаш мога да ти помогна и с телефон. *THUMBS*
А ти в Сливен ли си и къде е сватбата?
:) Това беше оператора от бала ми :). Ама след 2-3 месеца стават 10 години от тогава...Филмът ни хич не е лош за онова време, но от държането на самия оператор не съм възхитена - през цялото време снимаше под роклите и се вреше в една-две свои фаворитки :). На пак казвам - това е инфо от преди 10 години.
Natalia Borisova:
Ние сме много доволни от Неделчо Великов! *THUMBS* Макар че нямаме супер много снимки, които ни е правил той на нас си ни харесват. Освен той с фотоапарат снимаше и жена му (не съм сигурна дали му е жена, така разбрах) и нямат разлика снимките с тези, които той ни ги правил. Видеото е хубаво, добре е снимал всичко и монтажа след това го направил много добре, музика е супер, вкарал разни закачки.... абе много ни харесва. *THUMBS*
За фаворитки мога да кажа пак е имал :laugh: Снимал, снимал едно-две момичета, цяла фото сесия им направил, даде ни диск с разни снимки които не беше изкарал на хартия.
maj4eto:
Gery79 там всички рокли бяха 36 № но имаше възможност за поръчка.Моята рокля трябваше да се отпусне с 2 см .След 3 работни дни беше готова :)
Но съм чувала че в такива ситуации е най добре да се казва че много бързаш че да са малко под пара P-(
Снимка нямам защото милто да не я набара случайно O_O
Тия дни като чуя майка ще я питам за магазина и адрса че не се сещам а тя има визитка мисля :)
zuzu:
Честит празник.
Бъди много обичана винаги. Много любов да има около вас.
Относно оператора Неделчо, мойте уважения към него, но вече не е най-добрия. Дисковите му за всяка сватба са едни и същи,няма живец във тях, всичко е еднотипно. Аз ще ти препоръчам нмого по-добър, който прави сватбата на мойта приятелка. Ако желаеш мога да намеря координатите.
Весел празник!
niksha:
Момичета още нищо не съм почнала а времето си върви *crazy*..... продължавам само да се оглеждам и да чета из форума. Даже датата още не сме отишли да запазим, все си казвам има време. Искам да ви попитам за някой хубави ресторанти из Сливен, да ме насочите някаде понеже аз съм от Бургас и си нямам напредстава каде да търся и какво да гледам, а и милото си е тук с мен, а пък и той не е много в час не се е прибирал близо 4 години от както учи тук. И двамата сме в неведение. Моля помагаите с идеи, съвети, каде има хубави магазинчета и т.н. много ще съм ви благодарна. А пък и ние сега нямаме много време за обикаляне и търсене, понеже завършваме и сме много заангажирани с университета, отгоре на това и когато не сме в университета работим на магазинчето си и общо взето е лудница. Почвам да се чудя дали въобще ще имам време за нещо :girl_impossible: *crazy*. Моля просто отчаяно се нуждая от вашите савети и помощ :[ @}->--
Навигация
[0] Списък на темите