Има ли булки от Сливен?

<< < (5/90) > >>

darling:
Gery 79 аз съм влизала само в един салон в Сливен и то за някакви дреболии. Да ти кажа голяма цигания беше. Дано не ми се обидят момичетата, които живеят сега там. Аз съм от там но от 10-на години живея в София. Сега се сещам че на главната, в бившият магазин Ален Мак на 2рия етаж имаше булчински рокли, които бяха по-нормални като модели, но не ми харесаха като материи.
Аз лично ти препоръчвам някои от големите градове или Асеновград.

Natalia Borisova:
Аз не съм от Сливен, но мъжа ми е от там. И моите впечатления са, че там няма кой знае какво! Видях 1-2  булчински магазина и не ми хареса почти нищо, и както какза darling не са хубави материите на роклите. А аксесоарите са горе долу като тези в другите градове. Гери и аз ти препоръчвам да отидеш до Асеновград, или в Пловдив имаше хубави рокли (поне аз като ходих беше така).

maj4eto:
Аз си купих рокля още зимата като си бяхме в БГ *YAHOO*
наистина в Сливен не ми харесаха
но от магазина под хотел Сливен ме пратиха в магазина им в Стара Загора .
Първата рокля която пробвах и  *YAHOO*
тя си и остана :)

maj4eto:
Това за Национала и аз си го рисля *crazy*
мерси за инфото  :) ще го имам в предвид

Gery79:
Цитат на: maj4eto в февруари 12, 2008, 17:26:37

Аз си купих рокля още зимата като си бяхме в БГ *YAHOO*
наистина в Сливен не ми харесаха
но от магазина под хотел Сливен ме пратиха в магазина им в Стара Загора .
Първата рокля която пробвах и  *YAHOO*
тя си и остана :)

Кой е този магазин във Стара Загора Майче? Аз като гледам от снимката си финна мадама едва ли е имало проблем с номерата, но аз нося 44-46 и не мисля че роклите които са в магазините имат всички вузмойни размери за да пробваш и това малко скъсява избора на проби и от там и двуъмението ами какво ще ми отива и как да разбра дали ми отива ако не мога са видя в него.Този магазин в Стара загора има ли голям избор в размерите. И знаеш ли как се стига до там или как се казва поне. Ах и няма ли да ни пратиш снимчитци на роклите:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница