Има ли булки от Сливен?
maj4eto:
Хей момичета тук ли сте.Аз разгледах доста снимки правени от Неделчо Великов и нещо са ми малко еднообразни-поне аз си имам една такава представа...разбирате ли нещо по-специално :)
чували ли сте за някой друг оператор в Сливен. :(
аз не можах нищо да намеря в интернет :(
Моля ви помогнете!!!!!
Dginger:
Здравейте сливенски булки! От много време разглеждам форума и най накрая се регистрирах. От 8 години не живея в Сливен но сватбата ми ще е там, и много бързо влезнах в час с ресторанти оператори и DJ, и честно казано останах много изненадана от хубавите местенца за сватби и от ниските цени.
maj4eto:
Цитат на: Dginger в февруари 18, 2008, 12:33:30
Здравейте сливенски булки! От много време разглеждам форума и най накрая се регистрирах. От 8 години не живея в Сливен но сватбата ми ще е там, и много бързо влезнах в час с ресторанти оператори и DJ, и честно казано останах много изненадана от хубавите местенца за сватби и от ниските цени.
А можеш ли да споделиш за какви цени става дума
Аз дъм за жалосс доста далече от Сливен и трябва да си организирам всичко от тук :(
ще се радвам ако споделиш *YAHOO*
Dginger:
Ами имах предвид кувертите в ресторантите.Сравнявам ги с тези в Бургас, защото в последния момент решихме да е в Сливен. Започват от 20лв., ама няма да ти казвам колко много неща влиза в куверта за тази цена.А и ако искаш да си внесеш алкохол или нещо друго не се налага да доплащаш. Ресторанта който сме избрали предлагат украса-срещу 100лв, така че ще ми отпадне търсенето на агенции за украсата.
maj4eto:
супер *THUMBS*
наистина не е скъпо :)
а на оператор спряла ли си се
Навигация
[0] Списък на темите