Има ли булки от Сливен?
niksha:
Здравейте Сливенски булки (дано има такива) :), искам да попитам - тези които им предстои сватба -ползват ли услугите на някоя сватбена агенция и коя, също и тези които вече са правили сватба. Питам понеже съм от Бургас, но ще бъда булка в Сливен и незнам дали там има сватбени агенции и кои, а аз определено искам да ползвам услугите на такава.
Natalia Borisova:
Здравей niksha! :welcome: Добре дошла във форума, сигурна съм че ще намериш много и полезна информация тук. Аз преди малко повече от 3 месеца бях булка в Сливен! *YAHOO* Ще се радвам ако мога да ти помогна с нещо! Ще потърся информация за една агенция, която ми бяха препоръчали! Аз също не съм от Сливен. Кога е вашата сватба и вече насочили ли сте се към някой ресторант?
danieIa ☼:
*YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
Здравейте, мацки!!! Аз съм от Сливен, само дето не се омъжих в Сливен :).
niksha желая ти успех в приготовленията!!! Къде ще ви бъде сватбата?
darling:
Ей, че не сме малко :bravo: И аз съм от Сливен, но отдавна не живея там, а и сватбата ми небеше там. :P
Alannah:
Хехе, аз също съм от Бургас и, живот и здраве, ще се женим догодина в Сливен. Що се отнася до организацията на сватбата, с нея ще се заеме братовчедката на моя годеник. Тя мисли в последствие да го превърне в бизнес, но засега го прави само за близки. Иначе да си призная- предпочитам сватба в Бургас, но... май традицията ще надделее. Винаги съм си представяла бургаска сватба. Кумовете ще са също от Бургас (от страна на годеника ми са). Заради това схващане, че трябва да е в града на младоженеца се губи смисъла на пребулването в дома на булката, проникването на младоженеца в дома й, вземането на кумовете от техния дом и цял куп други неща. Не знам, може да греша, но не съм особено ентусиазирана. Нищо че най-важното е, че се обичаме и сме готови на тази крачка. *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите