Има ли булки от Сливен?
maj4eto:
ие сме в Гермагия но сватбата ще е в Сливен *db*
чудих се същто колко преди това трябва да го ангажираме
великото събитие е на 26 юли
Gery79:
Здравейте сладури,ама как не съм я видяла аз тази тема.Аз съм от Сливен но сватбата ще е в Щвеция и се прибирам на 18 юли за две седмици колкота да къпя роклята и да взема моите родители. Аз не знам, не съм се прибирал в сливен от 2 год и си нямам на идея има ли булчински салони или други интересни неща или просто няма смисъл да се обикалям и да отида или във София или във Варна
Natalia Borisova:
Цитат на: maj4eto в февруари 11, 2008, 12:03:14
ие сме в Гермагия но сватбата ще е в Сливен *db*
чудих се същто колко преди това трябва да го ангажираме
великото събитие е на 26 юли
Ние започнахме с подготовката по сватбата горе долу по това време миналата година, сватбата ни беше на 11.08.2007, но понеже и ние не сме в България и ни беше малко трудно. Моята сестра и сестрата на милото може да се каже че свършиха основното. В началото на април вече запазихме дата за подписването в съвета, резервирахме ресторанта и така малко по малко се справихме с всичко. Бяхме ограничени във времето и престоя ни в България и затова трябваше всичко да е почти готово и да ни останат само разни подробности за вършене, затова може би започнахме от рано да се подготвяме.
Насочили ли сте се към някой ресторант?
maj4eto:
Ами ние първо чакаме отговор от семейството на милото.Трябва да го получим до края на февруари и чак тогава ще се оглеждаме за ресторант и хотел.Тия типичните ПЕч и Сливен не ми се иска...
Събирам мнения... *crazy*
Natalia Borisova:
Ние бяхме в Национала в голямата зала на ресторанта http://www.nationalpalace.bg/index_BG.html
Това е сайта на ресторанта. Беше много хубаво, а управителката Красимира е много разбрана и готина. Нямаме оплаквания от тяхна страна. *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите