Ресторанти
denisimo:
Добре дошла, нещо много варненски булки има напоследък :bravo: Аз съм от Варна, но този ресторант не съм го чувала, което единствено показва колко ходя по заведения, де }:->, но ако кажеш къде се намира (в кой район) мога да поразпитам тук-там.
Юлия:
Добре дошла и от мен. @}->--
Mary_iv:
Благодаря за приветствията!Ресторантчето се намира в кв. Чайка, мисля че това е бившия комплекс Алфа. :) До него също така се намира ресторант Сити Планет т.е. Бялата къща е зад него.
mim4e:
много е хубав за до 80 човека сватба има и градина
Моля пишете на кирирлица!!!
Mary_iv:
Мерси, Мимче! Имаш ли наблюдения относно дали някой си е правил сватбата там. Тъй като ме интересува дали са добри в организацията на такива тържества. Аз много искам моята сватба да е там. Дори още от сега сме говорили с персонала да ни имат предвид, въпреки че до сватбата има много време - 25,08,2007, но аз се притеснявам да не стане фал и дори мислим с приятеля ми скоро да занесем и капаро. Малко ме притесни и момента че не успяхме да говорим с управител, а само със сервитьори, които казаха че нямало нужда да се срещаме с управителите. Точно този момент ме стъписа малко. Но все пак е възможно да са казват така сега, защото сватбата наистина е далеч все още във времето.
Навигация
[0] Списък на темите