Ресторанти

<< < (15/245) > >>

fiibi_bg:
Цитат

Малко ме притесни и момента че не успяхме да говорим с управител, а само със сервитьори, които казаха че нямало нужда да се срещаме с управителите. Точно този момент ме стъписа малко. Но все пак е възможно да са казват така сега, защото сватбата наистина е далеч все още във времето.
Според мен докато не говорите с управителя нищо не смятай за сигурно.И капарото само на него,на никой друг!Защото накрая може да се окаже че управителя нищо не знае! :angry:

Юлия:
Съгласна съм с  fiibi_bg . Нищо, че е рано намерете телефон на управителя и му се обадете. Нищо чудно някои приятели на персонала да искат тази дата и за това да са ви казали, че няма нужда да говорите с управител.
Ние снощи си уговорихме ресторант. Управителя беше много учтив и ни обясни всичко. Сега остава да уговорим менюто, това ще стане май месец като излезе лятното меню.

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Да, да, даааа, съгласна съм с fiibi_bg и Iulia!!! Уговорката трябва да е с Управителя на ресторанта!!! *THUMBS*

Mary_iv:
Благодаря, момичета!Наистина май ще трябва да се издирят управителите, накрая да не стане  :'( :girl_cray2:

fiibi_bg:
Цитат на: Mary_iv в януари 24, 2007, 13:01:49

Благодаря, момичета!Наистина май ще трябва да се издирят управителите, накрая да не стане  :'( :girl_cray2:

Да защото може някой сервитьор да дава обещания и да взема капаро и после :"Какво капаро?" :LAUGHTER:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница