Ресторанти

<< < (245/245)

Zahira:
Аз съм била на сватба в Скай Плаза преди няколко години и всички си беше наред, още тогава куверта беше сравнително скъп, но пък мястото наистина е прекрасно, такава панорама се разкрива :bravo:

Капризче:
Цитат на: didito в февруари 11, 2008, 19:43:52

Здравейте момичета, ще съм ви много благодарна, ако някой ми сподели какви са му впечатленията от комплекса в Пловдив Jia Bii4  :thanks:

Нашата сватба ще е там. Ресторанта е много красив според мен, но собственичката си има мнение по всички въпроси. Ако мненията ви съвпадат, всичко ще е ок. Става въпрос за украсата, организацията и т.н. Нашите виждания за сватбата доста съвпадат с нейното, така че вярвам че ще се получи добре. Отиди и се виж с нея, на място ще прецениш дали ти допада или не. УСПЕХ  :good_luck:

vesi1983:
Нашата сватба ще е в Хотел Империал-зала Империал, куверта е 30-32 лв., но вчера бяхме и имат доста добро меню, вечерята е 400гр.-11.50 с гарнитура  мисля че е достатъчно и е много изискана, салатите са по 4-5лв.Свързаха ме и с DJ с който са работили и той си е и водещ за 200 лв, отстъпка заради ресторанта и с аранжорка за украсата и тя на по-добри цени.Верно има си такса за внасяне но пък ни дават подарък-апартамент с джакузи и младоженската маса украсяват. *YAHOO*

maria_lakova:
Новата тема е ето ТУК  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница