Ресторанти

<< < (13/245) > >>

maslinka:
страшно е красив и даже не му е нужна укара *THUMBS* :bravo:

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ита, ресторанта е чудесен!!! Липсвате само вие и гостите ви на снимките!!! :girl_in_love: :girl_wink: :CHEERS:

denisimo:
Ей няма да повярвате какво ми се случи току-що-от ресторанта, в който е била сватбата ни ми се обадиха, че организират парти на всички двойки, които са се женили при тях!  :dance:!!Тъкмо скоро имам рожден ден и си мислихме с милото да ходим там да празнуваме  *DRINK*! Много ме изненадаха и то приятно-не бях чувала досега за подобни партита.

Ита-ресторанта наистина изглежда страхотно *THUMBS*!

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: denisimo в януари 23, 2007, 15:00:54

Ей няма да повярвате какво ми се случи току-що-от ресторанта, в който е била сватбата ни ми се обадиха, че организират парти на всички двойки, които са се женили при тях!  :dance:!!Тъкмо скоро имам рожден ден и си мислихме с милото да ходим там да празнуваме  *DRINK*! Много ме изненадаха и то приятно-не бях чувала досега за подобни партита.

Ехааа, много хубаво!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Mary_iv:
Здравейте, момичета
За първи път пиша в този сайт и затова първо искам да кажа, че много се радвам че съществува такъв вид начин за размяна на инфо за великия ден  :girl_wink:. Дали някой има представа за ресторан Бялата къща във Варна относно организацията на сватби там. Тъй като много ми се иска моята да се състои там, но нямам представа дали са добри в това отношение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница