Ресторанти

<< < (241/245) > >>

krasunkata:
 :welcome: Kittcat   Ани е права- не се оставяйте да ви се налагат и си сменете масата ако не ви харесва. И нещо като съвет от мен - добре е гостите да имат видимост освен към вас и към дансинга- така никой няма да се чувства изолиран, че доста от ресторантите май са на зали  и се получава кофти ако не могат да виждат дансинга  :no: Разбира се това е мое лично мнение  :girl_wink:

gerjo_k:
 *THUMBS* И аз съм на същото мнение за видимостта, защото в крайан сметка танците :danceg: и младоженците са центъра на вниманието и наистина е неприятно ако не се виждат от всички гости. Аз съм присъствала на такава сватба и беше доста некомфортно за нас гостите :(

Kittcat:
Благодаря ви момичета за съветите!!! Именно за това исках да видя снимки на проведена сватба в този ресторант, защото е малко странно разпределението. Те имат салон за непушачи, който е преграден със стъкла, както във Феста Барсело (ако сте влизали) и за да може да се вижда булченската маса и дансинга, който е пред нея от всякъде, тя се разполага пред тези стъклени прегради. Ако я сложим на друго място, хората от тази "стъклена зала" няма да виждат нищо. Друг проблем е, че има и една колона по средата на залата.... ох, незнам, май пак ще се ходи то там и ще се гледа от всеки ъгъл вижда ли се или не  *crazy*

Все пак, ако случайно ви попаднат снимки на този ресторант в сватбена светлина свиркайте  @}->--

alexandra:
Здравейте момичета аз искам да си изкажа мнението за един ресторант ако съм ви полезна а ресторанта е Principi di Piemonte в сградата на Интерпред
Там бях на две Сватби през 2007 а едната беше на моята най добра приятелка та
Това е един перфектен ресторант за Сватбени тържества вътре цари лукс персонала е любезен кухнятя беше много вкусна и порцийте голями а и тортите си ги правят там имат си цех наистина Ви го препоръчвам от приятелката разбрах че управителя се е погрижил за цялостната организация, като подредба декорация и всичко свързано със сватбата голям професионалист е и лубезен човек
Моята сватба ще бъде там някой ден *THUMBS*

Gerka:
Alexandrа, а можеш ли да кажеш приблизително на каква цена е кувертът в Principi di Piemonte  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница