Ресторанти
Kittcat:
Здравейте, дами :)
Нова съм във вашия клуб на бъдещите младоженки. При мен щастливото събитие вероятно ще се състои началото на юли тази година (още нищо не сме запазили).
До момента съм си харесала ресторанта на х-л Амбасадор, но малко ме притесняват възможностите за подредби на масите (някак младоженците са сбутани в единия ъгъл :( )
Та въпроса ми е, някоя от вас случайно да има опит вече с този ресторант, а най-добре снимки, на които да мога да си представя как изглежда подобно събитие там:)
Благодаря! @}->--
Ivet:
Цитат на: Azumi в февруари 07, 2008, 02:01:57
В Морска сирена как са цените някой зне ли?А дали ще събере 150 гости
незнам дали събира 150 човека но кухнята и обсляжването е ужасно бяхме на 8 декември там :!
а пък и за сватба обстановката е малко задължаваща трябва цялата ти сватба да е на морска тематика според мен
krasunkata:
Здравейте отново ето малко снимки на ресторантите : Лебед, Вега, Москва, Царско село,На върхът, Гранд Хотел София, При орлите, резиденция Бояна, Одаджийски...
http://www.elegance-garden.com/galeria_svatbena_ukrasa.html
Това са снимки по скоро на украсите там, но на някои от тях се вижда и ресторанта, градината и разположението за масите за сватби, така че все пак е нещо като ориентир :girl_wink:
aniiii8:
Kittcat, добре дошла при нас! :danceg:
Аз нямам наблюдения за този ресторант ,но мисля,че вие може да си изберете как да се подредят масите и коя точно да е булченската маса. На нас в нашия ресторант ни казаха коя трябва да е масата ,но ние не я удобрихме като разположение и сме си избрали друго масто. Всичко зависи от вас, не се оставяите да ви се налагат.
krasunkata:
Цитат на: gerjo_k в февруари 07, 2008, 12:55:14
krasunkata много са хубави аранжировките :)
А имаш ли представа за как вървят цени на услугите на тази фирма?
Нямам никаква идея за цени и за качество- намерих ги случайно, докато търсех снимки от различни ресторанти...
Навигация
[0] Списък на темите