Ресторанти

<< < (242/245) > >>

alexandra:
Между 35-40 лева ама много хубаво и богато меню със салата предястие основно с 2 вида месо и 2 вида гарнитура и сватбена торта
но най добре отидете на място или званнете на управителя кординатите ги има в www.svatbata.com
Наистина са най добрите :danceg:

gerjo_k:
fidelia,
Наистина представата, с която остава човек от уеб страницата им е много положителна :)
Дано и цените да не са им много високи въпреки, че по-скоро бих се учудила ако е така ;)
Успех, дано да ви хареса и устрои това, което ще ви предложат *THUMBS*

magica1983:
Виж ти,колко много ресторанти изкачат,за Principi di Piemonte и Елеганс Гардън не бях и чувала!Нови ли са?

divna:
Цитат на: magica1983 в февруари 08, 2008, 19:35:53

Виж ти,колко много ресторанти изкачат,за Principi di Piemonte и Елеганс Гардън не бях и чувала!Нови ли са?

Цитат на: magica1983 в февруари 08, 2008, 19:35:53

Елеганс Гардън до колкото знам са фирма за озеленяване! Предлагат и разни сватбени джунджурии като арки,свещници,високи поставки за цветя и шатри!
а Principi di Piemonte  съвсем не е нов! Даже аз ти писах за него,когато стана проблема с вашият ресторант! Управителят ми се стори много внимателен и си личеше,че от доста време работи в тази свера,но като интериор на мен не ми хареса!

picasso:
Момичета и аз вече мога да се похваля, направихме си резервация за 25 май в Централ-Форум.  *YAHOO*  Камък ми падна от плещите, толкова се бях притеснила. Успех на всички в избора.   :girl_wink:
Между другото за малки сватби, напр. от 30 човека, не пренебрегвайте ресторант "Антик" ( на 5 етаж в театър Иван Вазов). Куверти по 30 лв, без никакви допъл.такси.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница