Ресторанти

<< < (239/245) > >>

gadamer4e:
Цитат на: deni1709 в февруари 05, 2008, 15:36:06

момичета, от ФОРУМ ми казаха че щом са ти дали вече меню и капарираш, това ще е и за тези със старо меню няма да има промяна, така че спокойно!!! ;)

Ами супер тогава  :)

siseto:
Здравейте,

Резервирали сме хотел Белвю във Варна, но не сме сигурни за персонала, храната и условията като цяло. Оказа се, че е доста голям проблем намирането на ресторант в града или около него.
Сватбата ни е лятото - 07.06.2008 и ще бъде около 90 човека. Повечето хотели в комплексите отказват да правят сватби лятото заради туристите.

Ако някои има предложения или мнения по въпроса ще се радвам да споделите...

Ivet:
Незнам за Белвю но провери в Термал там е много хубаво и моята агентка го предложи за сватбеното тържество на кумицата ми .

magica1983:
Цитат на: deni1709 в февруари 05, 2008, 15:36:06

момичета, от ФОРУМ ми казаха че щом са ти дали вече меню и капарираш, това ще е и за тези със старо меню няма да има промяна, така че спокойно!!! ;)

Момичета,не искам всявам паника,но вие какво очаквате да ви кажат?На мои приятели бяха казали същото от ресторант,чието име няма да споменавам,но доста престижен все пак.Бяха подписали договор и въпреки всичко се опитаха да им вдигнат цените на кувертите. Само,че моите приятели се заядоха и онези се отказаха от вдигане на куверта. За сметка на това им хрумна да им впишат такса бушон,каквато преди това нямаха.Така,че ..гаранция -Франция...А относно капарото-нищо не значи за някои ресторанти.Аз го знам вече от личен опит-дадохме капаро от 600лв в Парк хотел Витоша и след 3 дни си промениха мнението и ни го върнаха,тъй като имали мероприятие.  P-(
Извинявам се за многословието,но съм бясна на ресторанти, които само се чудят как да прикоткат клиенти,а след това ги изритват в първия по-изгоден момент. Идеята ми не е за хотел Форум,а по принцип за немалка част от хотелите.Пазете се,не вярвайте само на честна дума и голи обещания и си искайте фактура,договор или поне споразумение с всички договорени условия черно на бяло!!! :good_luck:

Azumi:
В Морска сирена как са цените някой зне ли?А дали ще събере 150 гости

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница