Ресторанти

<< < (238/245) > >>

gadamer4e:
Ами  и двата изглеждат много добре. Тогава вземи предвид наистина неща като достъпност и удобство, преспиване на гостите, защото така 70 % ще трябва да преспят някъде - вие ли ще платите нощувките или гостите. Същото е и за Банкя - тогава пък 30 % ще трябва да нощуват.

fidelia:
Цитат на: aniiii8 в февруари 05, 2008, 08:52:59

fidelia, много си изчерпателна :bravo: Май доста време ти е отнело да ги обиколиш всички тези ресторанти и да събереш информация. Ти на кой ресторант се спря?

Да, отне време, но поне не бяхме притиснати да бързаме и така - спокойничко, беше направо приятно занимание  :danceg:
А ресторантът е Вега! Много ни хареса обстановката, бяха (и са, де) просто нашите цветове и стил, хората са симпатични - изобщо, любов от пръв поглед  :girl_wink: хехе

rchopeva:
Много ти благодаря gadamer4e, друго си е като споделиш с някой...малко ще се почудя още и ще вземем решение

gerjo_k:
Цитат на: rchopeva в февруари 05, 2008, 13:06:56

Здравейте момичета,
аз отдавна преглеждам форума но досега не съм писала. При нас обикалянето на ресторантите е към края си и вече трябва да вземем решение тъй като датата ни е юни месец. Чудим се между два ресторанта, единият е в Банкя а другият във Велинград тъй като аз съм оттам. И двата ресторанта са хубави, с градини и цените са подобни. Точно затова ми е много трудно да реша...ще се радвам да чуя вашите мнения...

Здравей rchopeva :)
Ако този ресторант, за който споменаваш в Банкя е Глория Палас (Бившият дипломатически клуб), моля те сподели как вървят цените там, защото все още не съм ходила на място да проверя.

deni1709:
момичета, от ФОРУМ ми казаха че щом са ти дали вече меню и капарираш, това ще е и за тези със старо меню няма да има промяна, така че спокойно!!! ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница