Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:42:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема (говорилня) - Ноември
Страници:
1
...
41
42
[
43
]
44
45
...
65
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември (Прочетена 215490 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Месечна тема (говорилня) - Ноември
«
Отговор #630 -:
ноември 19, 2015, 12:38:08 »
Тази книга с рецепти,събрани от през годината по кампаниите ли е или са нови?И другото-достъпни ли са рецептите или са някакви с хамон и щипки от омари например,че ако са такива дето няма да ги правя не виждам смисъл да я имам книгата.
Иначе аз съм много "за" дървените играчки,ама няма как да купя нещо за по-голямо дете,защото има кака на 4 години и според мен на нея ще й е интересно,да не говорим,че ще и ревнува по моите очаквания. Аз с моя непросветен откъм братски/сестрински отношения мозък си мисля все че трябва да е нещо голямо,запомнящо се,ама може да ми е много романтична представата.Това за одеялото ми харесва като идея и ще се разровя,имаше едни дето се сгъваха и ставаха като животинки,ама къде ли съм ги гледала???
Биг Брадъра изгледахме само ВИП изданието и се нагледахме на сеир за тая година.Повече гледаме Фермата-там поне нещо правят,а не само да ядат и обратния процес.Не че това им пречи да се карат и да правят панаири,ама все пак ми е по-интересно.Този възрастният Райно ми е много интересен,такава мъдрост лъха от него,макар и простовато да говори,дано спечели.Такива работяги като него вечно ги ползва някой бабаит и вечно работят залудо...
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #631 -:
ноември 19, 2015, 12:38:18 »
Ако няма друг нуждаещ се от точките на
svekarva
да се наредя и аз на опашката, Снощи ходих да пазарувам и с мъка събрах две точки, а пък съм решила да ставам готвачка. Снощи направих тирамису, мммммм много добре му се получи, чак се изненадах от себе си... За млада булка добре се справи-каза ММ
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #632 -:
ноември 19, 2015, 12:40:24 »
Илиян снощи я разгледа и беше много впечатлен от рецептите на Манчев.. Каза, че са само с достъпно продукти.. Нямам идея дали са различни от онези, които споделяха преди това, защото не сме ги следили
Активен
Feribotka
«
Отговор #633 -:
ноември 19, 2015, 12:59:42 »
Рони
, точно такъв тип одеялца имам предвид, сгъват се и има прикачено животинче за тях, което ги гушва
Аз от Джъмбо купувам такива
И на мен ми стана интересно къде е къщата
Ние лятото правихме покрив..то нашето беше само пренареждане и ремонт ама пак бая разправия и финанси
Лоли, браво за тирамисуто
Аз имам оригинална италианска рецепта от леля ми, действа безотказно
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #634 -:
ноември 19, 2015, 13:01:50 »
Аз да се изкажа като спец по квартирите в София - сменила съм 5 броя, а съм търсила 8 пъти
За под 500лв. е почти невъзможно да се намери малък двустаен в сносен квартал (не топ). Те и самите агенции подкокоросват наемодателите да ги пускат на висок наем
Да ви се похваля, че намерихме нашия апартамент и започнахме да движим процедурата, дано всичко мине безпроблемно и скоро да сме горди притежатели на собствен дом
Рони, и ние съвсем наскоро станахме чичо и леля, по избор на родителите купихме шезлонг-люлка и вана
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #635 -:
ноември 19, 2015, 13:09:46 »
Браво, Тинче, много се радвам за вас.. Нареждам се за подробности, когато му дойде времето и искаш да кажеш
Като се роди моята кръщелница и аз й купих шезлонг-люлка по желание на майка й
ЕДИТ: Утре ще можем да си вземем колатаааааа.. ОООбаче Илиян е сам в офиса и не се знае, дали ще може да се измъкне.. Че от Цариградско до Надежда (където е офиса им на Шкода) си е час само път в едната посока.. Нямам търпенеиеееееееее
«
Последна редакция: ноември 19, 2015, 13:12:06 от alexandrova_90
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #636 -:
ноември 19, 2015, 13:15:10 »
Рони,
подарък задължително и на другото дете се носи. Няма лошо и да попиташ от какво имат нужда, даже пари е чиста работа. Препоръчвам дървените играчки, защото са добро качество на сравнително добри цени. За племенника взех една за 10лв., която е от 3-до 8годинки. Естествено я отворих и ако не ида да взема и за моите, та на. С лостчета се изстрелват топчета с различни цветове и трябва да попаднат в съответната дупка по цвят. Хехе, голям кеф, после и точки се изчисляват.
Фани,
да дам на
Лоли
3 точки, а на теб да пратя 1?
Дайте ми на лични адресите и ще ви пусна още сега по едно писмо /без картичка
/
«
Последна редакция: ноември 19, 2015, 13:33:29 от svekarva
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #637 -:
ноември 19, 2015, 13:32:25 »
Аз съм предвидила,че и за каката трябва да има нещо.Ревността е голям проблем в началото и задължително трябва да се обърне внимание и на голямото дете,защото то сега си търси мястото в новата ситуация и иска да е сигурно,че няма да бъде изместено.На кумовете бебето се роди на 1ви юни и ние единствено носехме играчка за големия.Кумът тогава много се трогна,вика само вие се сетихте,че и големият е дете и днес си чака подаръци.Иначе пари не са ми вариант,там пари не се задържат и не отиват по предназначение.Комуникацията ни е сложа през свекървата,тя уж щеше да ги пита,но при последния опит пак нищо конкретно не каза.Та сега съм решила одеяло и за голямата кокона нещо мадамско,че тя все по шаренко си пада,така са я научили и дървени играчки сигурно няма да знае какво да ги прави.Сега ще ровя за това одеало,дето някъде съм го видяла ли,някой го е имал ли,ама много ясно си спомням че се навива и става животинка като играчка.Ако някой е виждал такова нещо и се сеща за какво говоря или къде да го намеря,може да ми подскаже
ЕДИТ:Фери,вече е подсказала
Активен
Alichka
«
Отговор #638 -:
ноември 19, 2015, 13:38:46 »
Цитат на: addicted_to_u в ноември 19, 2015, 12:38:08
достъпни ли са рецептите или са някакви с хамон и щипки от омари например
Това са и моите критерии, за да се юрна да готвя дадено нещо. Одеяло (ама голямо, а не 90/90), чаршафи, детски сервиз за хранене и подобни неща са винаги полезни. На голямото дете си вземи играчка.
Хайде, Тони, то стана месец сигурно с тази кола. Свекърът е със Шкода Октавия и се кани да я сменя до година. Той просто колите ги ползва за товарни магарета и не ги спира. Такова каране им прави, че ония от АвтоБилд зеле и моркови да ядат. Ако го питаш - най- ще му е кеф да се качи и да кара колело, ама ще е интересно къде да сложи 2-3 куфара плюс няколко мастара
Кумецът му също има Октавия и пак е много доволен, пък той е сменил бая коли. Ползва ги за бизнес и работни, та не се привързва емоционално към марки и модели. Аз пък си карах курсовете на Фабия и имам впечатления, че много послушна беше
После като се качих на Пасата - взе ми се здравето. ММ й казва Прасьо-Грозния (то немецът не се е престарал с дизайн), ама Васка-Капризната по- й отива. Сега се свикнахме и се слушаме взаимно
Това с канализациите е много болна тема на големите градове. По-точно на местата около големите градове. Станаха много села баровски, а инфраструктурата им е повече от зле. Не са само улиците и канализацията. Да видите какво е с тока на места
Пък и разни глезотии тип цифрова телевизия, интернет... Иначе съм твърдо ЗА къща. Просто човек трябва да е подготвен и за минусите. Градска къща по- не ме изкушава. Дворовете им са толкова малки и оети, че кел файда, че имаш двор. То слънце не пробива! Просто в годините много имоти са делени между братя, сестри, продавани са, прехвърляни и от един голям имот е останало едно късче. Като са направили хората един гараж, достроили къщата, вкарали тоалетната вътре и... Място вече няма.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #639 -:
ноември 19, 2015, 13:47:05 »
Али
, да точно близо месец.. Имахме проблеми с документите, не помня дали разказвах тука.. Въртяхме, сукахме и се стигна просто до това, че вместо 10% първоначална вноска, искат 20%, дадохме ги и за 4 дена вече можем да си вземем колата
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #640 -:
ноември 19, 2015, 14:26:00 »
Имам влакче да знайте, не купувайте повече
Знаех си аз да се обьрна тука, ефикасни сьфорумки та невероятни чак има
После ще пиша по-така и по-по темата
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #641 -:
ноември 19, 2015, 15:37:49 »
Момичета, днешното ми вдъхновение.
Висулки за над креватчето
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #642 -:
ноември 19, 2015, 15:44:27 »
Чери,
да ми направиш, като ми потрябват
Активен
Feribotka
«
Отговор #643 -:
ноември 19, 2015, 15:49:05 »
Оооох искам да си имам госпожица да ѝ правя такива женски простотийки
Мама ми се обажда днес супер ентусиазирана, ходила снощи до Джъмбо и много си харесала една кукла-бебе с розово гащеризонче, на точици, била като истинска, просто не устояла да я купи
Така леля ми си има складирана много сладка мини джинсова поличка...изобщо всички са се настроили за женско (само ММ май не) като му дойде времето
Абе
Панди
, вие нямате ли вече яснота за пола, или съм изпуснала нещо
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #644 -:
ноември 19, 2015, 15:51:46 »
Мисля, че беше писала, че ще е момче