Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:33:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 215488 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #660 -: ноември 20, 2015, 07:51:25 »

Менянт, много неприятно - дано да се оправят бързичко и на вас да не ви правят проблеми за болничните. По-добре по-рано да ги изкарат, че като дърти магарета е малък ад!
Ха, добро утро и на останалите. Мъжо е в Стамбол. Дано да няма някое произшествие, че се притеснявам. Откак света полудя място не мога да си намеря...
На мен също ми се ходи на изложението, че има някои неща дето съм ги виждала из сайтовете, а ми се искаше и на живо... Но, уви - малкия град!
Днес съм петъчно фризьорска да прикрия малко белия корен. Дано и господинчо да слуша баба си, че като бях на китайски е имАло изпълнения. И ще ходим на празника на семейството, който мужО ще изтърве - ей сега от яд ми иде да си поръчам някой скъп пръстен от чужбина, че като отсъства барем от благата да се възползваме...
Айде на Черния Петък!!!
Усмихнат ден ви желая!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #661 -: ноември 20, 2015, 08:28:31 »

Добро утро smile

Аз пък днес съм заядлива.. И ме е яд, че колата можем да отидем и да си я вземем вече, а Илиян е командировка до Белене  diablo Предния път шефката му пътувала София-Пазарджик по магистралата и стигнала до Стара Загора "без да се усети", та сега по-добре било Илиян да ходи, той нямало да се обърка.. А, че обърква моите планове да си тръгна по обет и да сме с нова кола, довечера да пътуваме към Враца и да вземем нашите на някъде.. Аман..  beating В крайна сметка утре сутрин ще я вземем, като ще стигнем само до Враца без продължението..  pardon

Хремата не минава  diablo girl_impossible

Менианте, дано се оправите скоро, стискам палци  good
Фани, поръчвай  blum
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #662 -: ноември 20, 2015, 08:55:20 »

Те децата ще се оправят. Тя Сиси даже каза, че не я сърбят. Много мислих как да станат нещата тази сутрин. Сега тя е с предпазна маска (за всеки случай - нсй-много се притеснявам да няма някоя бременна, която не я карала). След 5 минути почвам лекции. И от черния петък нищо няма да видя.  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #663 -: ноември 20, 2015, 09:07:21 »

Добро утро прекрасни дами  give_rose

Да ви се похваля - снощи решихме да го ударим на мързел и да не правим нищо по къщата и зациклихме на ексбокса...най-после намерихме и убихме Диабло  danceg После обаче се появи някакъв друг, който взе камъка, в който беше Диабло, демек има още доста да цъкаме  pardon

Това с имената са ми малко странни някои майки, например братовчедка ми, нейният Дани до последно твърдеше, че на него си е кръстен, докато не разбрахме, че бабата (на приятеля ѝ майката) се казва Добринка...да бе, ние доматите с колците ги ядем  blush

Харесах си Алис и Алия от имената на Фани Wink Зоуи и мен грам не ме кефи  NO А интересно ми е, бащата харесва ли го?

Голям ентусиазъм се иска да учиш китайски  girl_impossible

Менианте, дано мине бързо и без много драми  heart
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #664 -: ноември 20, 2015, 09:15:18 »

Добро утро и от мен!
Реших да се пробвам в Черния петък на Хиполенд,но уви нещо страницата не ми я зарежда или ми я зарежда по 100 часа и се изнервих и отказах.
Имате ли си близка приятелка,когато понякога забравя за вас и вашите проблеми и само нейните са на дневен ред.Имам си една такава и ми е много криво,че го прави.Незнам как да постъпя вече.
Иначе утрешния празник много исках да го отбележим с ММ,но уви той е на работа до 14ч,а след това имат пътуване с баща ми. hysteric
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #665 -: ноември 20, 2015, 09:23:59 »

Опасна за бременни е Рубеолата, че би могло да има последствия за бебето. То по принцип всяко разболяване в този период може да е опасно, та не се притеснявай допълнително. При първата шарка се раздава варена царевица, да минава бързо и да не остават белези Wink. Като деца много се радвахме, като се разболее някое комшийче и тръгнат почерпките.
Аз започвам да шия подвързия на една Тетрадка за дома, за подарък за хартиена годишнина от сватба smile.
Днес бил ден на философията, та по този повод спирам да философствам Wink
ПП Понеже има отговор на Фери, да кажа, че снощи се сетих за един много красив разказ за кобилката Айя.  heart heart heart Фани, това турско име ли е? Сиян или както е кръстено момченцето ми се вижда съвсем измислен женски вариант на Сияна. Иначе моята котка е Сияйна, на майка си Сийка.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #666 -: ноември 20, 2015, 09:30:10 »

Еми това еееее.. Имаме си клип...  cray cray cray tease tease tease yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo heart heart heart heart heart heart heart
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #667 -: ноември 20, 2015, 09:41:55 »

Добро утро!
Гледам никой не е сложил кафето,айде днес повече навън,че от утре захлажда.Не ме огря черният петък,прегледах fashiondays това,което ми трябва е изчерпано,това,което не ми трябва ще ми изяде бюджета.Ще ходим до Хиполенд довечера дано има останало въобще нещо,ако не утре в Джъмбо.
Сега да питам аз защо не виждам много от темите Сватбата на... това си ми е любимият раздел откакто съм се регистрирала него си следя,а сега усещам,че нещо ми се губи.Това по повод клипа на Александрова.
Иначе за приятелите с проблеми,има ги,ама аз си го приемам и от професионалната гледна точка-нали съм професионално кошче за душевни отпадъци,та всички си мислят,че аз по всяко време съм на разположение.
Айде на кафето и хубав петък на всички smile
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #668 -: ноември 20, 2015, 09:45:33 »

Роси, аз успях с поръчката обаче за 55 мин някъде - тъй че търпение му е майката. Успях за 100ина лева да поръчам кола-буталка на Фишър прайс, биберони на Нук, 2 бр. тайни дневници, книга за красотата на Виолета и конструктор метален джип. Оправила съм коледните подаръци вече на родата. Ако тръгна да купувам още да ме запрете, става ли?!
Свекс, туй име измислено на дядо със С, и 2-та родители са етнически турци от тук. girl_wink
Разказа за кобилата се казва "По-малката сестра" от "Ако можеха да говорят" на Йовков. Той ми е любим автор, нал' съм селянка!!!
« Последна редакция: ноември 20, 2015, 09:48:16 от fanimira » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #669 -: ноември 20, 2015, 09:47:27 »

Рони, не виждаш клипа и темата ми, защото са скрити за потребители с по-малко от.. 50 или 100 мнения.. Ще я видиш скоро  good https://vimeo.com/146327472 Ето ти тук клипа, другото после  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #670 -: ноември 20, 2015, 10:11:28 »

Ауууу, три пъти го гледах и на майка ми го показах cray cray craysmile smile smile good Bravo Bravo heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #671 -: ноември 20, 2015, 10:15:57 »

И мен ме разплакаааааа...след малко ще обиколи и колежките да си плачем заедно  heart

Всеки има такива приятели, които те търсят само ако им трябваш или ако трябва да си измрънкат мрънкането  pardon
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #672 -: ноември 20, 2015, 10:19:01 »

Ехаа, днеска всичките ще плачем.Браво,страхотни сте!!! cray
ПП: Значи започвам да спамя,че да ми се отворят темите хахаха
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #673 -: ноември 20, 2015, 10:30:23 »

Еми благодаря ви на всичко... Толкова ми е еуфорично  heart Искам да съм си в нас с Илиян и да се гушкаме..
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #674 -: ноември 20, 2015, 10:43:58 »

Еми благодаря ви на всичко... Толкова ми е еуфорично  heart Искам да съм си в нас с Илиян и да се гушкаме..
тъй дееее, гушкайте се и не само - това му е майката! А как го накара да облече прасковената риза? много му отива и въобще всичко си отива със всичко! Пак браво!
Активен
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: