Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 08:51:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 182983 пъти)

Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #555 -: септември 29, 2015, 11:16:09 »

Едно вдъхновяващо кафенце намерих и минавам да ви кажа Добро утро smile
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #556 -: септември 29, 2015, 11:36:41 »

Обичам, когато пишете толкова много  good Bravo
Ау много вдъхновяващо и сладко наистина, Чери  good

Ако ви кажа, че през целия си живот не съм вкусвала имамбаялдь, а толкова ми е интересно и винаги съм искала да опитам...  blush

Нати, хапвай каквото ти се яде.. Винаги при бременни считам, че е по-добре да ядеш колкото, каквото и когато ти се яде, организма ти си подсказва.. Не е ок и изобщо да не се храниш де..  heart

Шефът ми дойде на работа и каза на колегата да си ходи.. Като го предупредих да не се кара с него, че ми изглежда отмъстителен, но оня кой знае какво му каза и шефа се разкрещя бая  girl_impossible Дано не ни направи проблеми сега.. Мръсник гаден  beating diablo

Гладна съм, любимата ми колежка имаше рожден ден в събота и ни черпи днес.. Ще ядем китайско  pardon

Наталия, от онзи ден си мисля, кога беше твоя рожден ден ?  blush
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #557 -: септември 29, 2015, 11:45:27 »

Ейй, много готина картинка! Весела и есенна  heart
Аз си ям, Тони, ама на моменти нямам апетит. Не гладувам, споко. То и го няма като вариант, защото пък ми прилошава. Ха, така му се пада...като не знае как да се държи! Аман от високомерни професори по всичко. Китайско.... bad
Вики, ти къде се загуби? Надявам се да останеш във форума и след сватбата.
Едит:
Тони, скоро е. Ще почерпя с картинка, обещавам! lol
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #558 -: септември 29, 2015, 11:53:09 »

Тя Вики мълчи като комунист на разпит. А мен ми е интересно за новите проекти. И за сватбата, обаче там е тема табу, та не смея да се обаждам.
Тони, честито! Дано ви е по-спокойно без тоя вече. Мен както никога от 2 дни не ме търсят от работа. Взех да се шашкам да не са ми възложили проекта на някой друг.  crazy а оня ден се дразнех, че ме безпокоят. Дано стане хубава визита, че без това колегите са с много паднало самочуствие, та малко да живнат. Ще ми се да направя нещо за да дадем гласност на национално ниво. Чудя се на Хекимян ли да пиша на Здравей, България ли?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #559 -: септември 29, 2015, 11:57:16 »

Е, Нанситке, не така... beating Сега ще ни караш да ровим назад в темите.
От китайското обичам определени неща и май само тях поръчвам girl_haha Майка и особено татко не са фенове. Последният път ни беше попаднала брошура в пощата, та поканихме нашите и си поръчахме. Хареса им. smile Май осемте съкровища беше това, което ги впечатли. Иначе татко не е по ориза - "китайска манджа" му вика и може да го преглъща само под формата на пълнеж в чушки или гарнитура в ограничени количества.
Чери, добре дошла отново Bravo Със сватба или без, преди или след, важното е, че пишеш тук Wink
Това с възрастта за брак и бебе е относително. Никой не е застрахован от това по-късно да намери Човека! По-добре да си сам, отколкото да се луташ от връзка във връзка и да се изчерпваш емоционално и безпричинно. Пък и има разлика да си сам и да си самотен. Предполагам, че всеки е изпитвал поне едното. Даже е нормално да има леко отчуждаване в дадена компания, когато течението носи повечето хора в една посока, а единични личности в друга.
Фани, пиши, пиши... Аз преди доста гледах "Преди обед" точно по тази причина - говорят за такива проекти, за кино, за театър, за нещо извън политиката и ежедневното живуркане.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #560 -: септември 29, 2015, 12:22:31 »

Видях сега в Скайп на една позната хубава мисьл и да ви я споделя:

Когато имаш нужното и не му даваш необходимото, оставаш с нищото и чак тогава осъзнаваш същността на малкото.

Свекьрва, защо споменаваш орехи? В имамбаялдьто орехи ли се слагат??
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #561 -: септември 29, 2015, 12:35:19 »

Здравейте smile

Много сте сериозни тази сутрин. Аз днес ще се отдам на разложение - служебните деца са на екскурзия от училище и до края на седмицата съм свободна душа  danceg yahoo danceg

Аз ще гласувам, защото това е един от малкото случай, в които се чувствам възрастен, и от време навреме за разнообразие ми е интересно. ММ никога не е гласувал. Ама да не задълбаваме много в тая тема, че се е стигало до крайности.

Имамбаялдъ съм яла преди, но и тогава ми идваше мазничко.

Гледам нещо за диалектите си говорите - само да не ви почнем аз, Мимето и Тони  Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #562 -: септември 29, 2015, 12:56:42 »

Ей, много сложна тая мисъл, три пъти я четох, докато я схвана. Сложно е казана, де  smile
Ами хасковската баба пълнеше запържените патладжани с плънка от задушен кромид с домати, червен пипер, много магданоз и препечени и накълцани орехи и после запичаше всичко. По 24kitchen моят любимец Максут показа друга рецепта, като обаче спомена, че в старата османска има и орехи.
Панди, къде в този дъжд са ги замъкнали децата? Какво прави италианският рокаджия, още ли сее любов и разруха по пътя си? Wink
Хехе, при нас е точно обратното, мъжът ми гласува и се опитва да ме ангажира.
Диалектите и народните мъдрости и приказки винаги са интересни, та почвайте с вашите good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #563 -: септември 29, 2015, 13:13:44 »

ООооо, майка не слага орехи, ама аз как обичам сигурно още по-хубаво ще стане ммммяммм…

Издоих се сега, изкарах 110мл от едно цедене, да има за четвьртьк. Пьк нали ви казах, че ще става хубаво облечена, купих си един сврьх-скьп лилав (и един жьлт) чорапогащник и след малко ще се издокарам с новата рокля за кьрмене и излизам навьнка. Какво хубаво време се е отворило, чак ми се е допяло  danceg danceg danceg
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #564 -: септември 29, 2015, 13:18:36 »

svekarva едното ще обикаля Плиска, Преслав, Мадара и Велико Търново, а пък другото на Вихрен май ще ходи и после в Кавала. Всяка година имат такива Cultural Trips, на които на повечето не им пука какво гледат, карат се кой с кого да седи в автобуса, кой с кого повече си бил говорил, а по отворените носят водка в шишета от шампоан, че строго ги следяли.
Под "италианският рокаджия" сигурно имаш предвид бразилския циганин, който живее в Испания. Ами според мен за зле нещата в училище. Миналата седмица беше три дена, а тя два пъти ме пита дали може да не ходи на училище, защото има контролно и сигурно ще има двойка. Разбира се няма, как да стане това, при положение, че постоянно я чувам как си говорят. Само с испанския е много добре, даже ми се струва, че може да я преместят в по-горно ниво. Ох, много се отплеснах.

inаxastra, да се снимаш.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #565 -: септември 29, 2015, 13:18:49 »

Еми .. китайко е решила жената..  pardon Нали съм ви казвала за традицията, когато някой има рожден ден, да купува обяд за всички и то в двете смени  crazy Не сме много хора в цеха, ама да изхраниш 35 човека си е доста.. Много от колегите спряха тази практика и не го правят, получават си сумата, която събираме за всеки, благодарят и край.. Други си черпим.. За мен това беше основен плюс, когато започнах работа, стори ми се толкова мило и семейно някак..  heart

Ох, много ме зарибихте с това имамбаялдь (егати трудното за изписване  crazy)

Ина, срещала съм я и преди тази мисъл... Така си е.. Такова племе сме.. Никога не осъзнаваме какво имаме и все сме недоволни.. Постоянно си казвам, бъди благодарна, бъди благодарна и пак понякога се усещам, че имам всичко, а съм недоволна.. Яд ме е на себе си  beating pardon

Гласуването.. Ще го пропусна, освен ако не се прибираме до Враца, аз не съм и много наясно къде ми е позволено да гласувам сега, като смених адреса в София... Объркано ми се струва, а не виждам смисъл да се задълбочавам и да се лутам по инстанции  nea

2 отговора... Йееееееееееее  tease
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #566 -: септември 29, 2015, 13:23:00 »

Да, и тук се опери хубаво време. Много е ясно и виждам къщички и покривчета в полите на планината heart Над тях пък се стели облак - бял и пухкав.
Сега разбирам защо хората си имат счетоводители и адвокати crazy Боря се с телефоните на няколко институции. Човек не може да помни всичко, а то не са застраховки на коли, прегледи, застраховки на апартамента, всякакви социални щуротии, дето почват от незнайни дати и приключват на още по-незнайни дати crazy Трябва в един дебел тефтер да добавя и кога ни изтичат договорите за цифровата, телефоните и пр. Добре, че поне ток и вода ни минават с автоматични плащания, та не се пъна да ги помня. После казват, че да си вкъщи е скучно funnytooth
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #567 -: септември 29, 2015, 13:40:52 »

Ох, искам да ви споделя едно клипче от фейсбук, което ме потресе. Ама като гледам и човека на клипчето е дълбоко учуден и гледа неразбиращо защо по Витошка се движат коли по пешеходната зона.
https://www.facebook.com/miroslav.marinov.3956/videos/10204114355853003/ Дано да успеете да го отворите. НЕ че е нещо сензационно, ама аз извадих ей такъв поглед  shok

Тони, при нас имаме подобна традиция за черпенето по рожденни дни, ама чак обяд за всички не правим. Обикновено са някакви сладки и соленки,безалкохолно, винце....понякога торта. Ама с всяка изминала година физиономиите се сменят и вече ми е много безсмислено да черпя за РД в офиса.Тази година съм решила да сложа нещо при мен и едни бонбони на плота при секретарката. Като се сетя първата година каква готина софра си спретнахме...ама бяхме и много по-задружни. Колегите ме изненадаха с много мил подарък. Сега нещо....май е отбийномер цялата ни черпня.

Али, голяма задачка си имаш...успех, дано свършиш бързо с разправиите.

Панде, много изобретателни тия младежи. Дано се сетят да си изплакнат шишетата,че ще се разпени коктейла  funnytooth

Едит:
Инче, да се наснимаш. Ама ти си симпатяга винаги-с тая лъчезарна усмивка smile
« Последна редакция: септември 29, 2015, 13:46:18 от nansita » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #568 -: септември 29, 2015, 14:00:27 »

Пропуснах да се посмея с бразилски циганин, който живее в Испания  funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth
Свекс, моля те не обиждай италианците  blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #569 -: септември 29, 2015, 14:43:51 »

Хехе, ти пък сега, стига с тези италианци. Зная, връщаш ми го за онова бистро, дето го оспорвах, че е испанско Wink Ами обърках се, ама вярно ме разбрахте за кого питам. smile
Още са влюбени, така излиза. Трудна работа crazy
Активен
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: