Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 09:00:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Септември 2015 г.
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Септември 2015 г. (Прочетена 182985 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Месечна тема - Септември 2015 г.
«
Отговор #555 -:
септември 29, 2015, 11:16:09 »
Едно вдъхновяващо кафенце намерих и минавам да ви кажа Добро утро
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #556 -:
септември 29, 2015, 11:36:41 »
Обичам, когато пишете толкова много
Ау много вдъхновяващо и сладко наистина,
Чери
Ако ви кажа, че през целия си живот не съм вкусвала имамбаялдь, а толкова ми е интересно и винаги съм искала да опитам...
Нати,
хапвай каквото ти се яде.. Винаги при бременни считам, че е по-добре да ядеш колкото, каквото и когато ти се яде, организма ти си подсказва.. Не е ок и изобщо да не се храниш де..
Шефът ми дойде на работа и каза на колегата да си ходи.. Като го предупредих да не се кара с него, че ми изглежда отмъстителен, но оня кой знае какво му каза и шефа се разкрещя бая
Дано не ни направи проблеми сега.. Мръсник гаден
Гладна съм, любимата ми колежка имаше рожден ден в събота и ни черпи днес.. Ще ядем китайско
Наталия,
от онзи ден си мисля, кога беше твоя рожден ден ?
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #557 -:
септември 29, 2015, 11:45:27 »
Ейй, много готина картинка! Весела и есенна
Аз си ям, Тони, ама на моменти нямам апетит. Не гладувам, споко. То и го няма като вариант, защото пък ми прилошава. Ха, така му се пада...като не знае как да се държи! Аман от високомерни професори по всичко. Китайско....
Вики, ти къде се загуби? Надявам се да останеш във форума и след сватбата.
Едит:
Тони, скоро е. Ще почерпя с картинка, обещавам!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #558 -:
септември 29, 2015, 11:53:09 »
Тя Вики мълчи като комунист на разпит. А мен ми е интересно за новите проекти. И за сватбата, обаче там е тема табу, та не смея да се обаждам.
Тони, честито! Дано ви е по-спокойно без тоя вече. Мен както никога от 2 дни не ме търсят от работа. Взех да се шашкам да не са ми възложили проекта на някой друг.
а оня ден се дразнех, че ме безпокоят. Дано стане хубава визита, че без това колегите са с много паднало самочуствие, та малко да живнат. Ще ми се да направя нещо за да дадем гласност на национално ниво. Чудя се на Хекимян ли да пиша на Здравей, България ли?
Активен
Alichka
«
Отговор #559 -:
септември 29, 2015, 11:57:16 »
Е, Нанситке, не така...
Сега ще ни караш да ровим назад в темите.
От китайското обичам определени неща и май само тях поръчвам
Майка и особено татко не са фенове. Последният път ни беше попаднала брошура в пощата, та поканихме нашите и си поръчахме. Хареса им.
Май осемте съкровища беше това, което ги впечатли. Иначе татко не е по ориза - "китайска манджа" му вика и може да го преглъща само под формата на пълнеж в чушки или гарнитура в ограничени количества.
Чери, добре дошла отново
Със сватба или без, преди или след, важното е, че пишеш тук
Това с възрастта за брак и бебе е относително. Никой не е застрахован от това по-късно да намери Човека! По-добре да си сам, отколкото да се луташ от връзка във връзка и да се изчерпваш емоционално и безпричинно. Пък и има разлика да си сам и да си самотен. Предполагам, че всеки е изпитвал поне едното. Даже е нормално да има леко отчуждаване в дадена компания, когато течението носи повечето хора в една посока, а единични личности в друга.
Фани, пиши, пиши... Аз преди доста гледах "Преди обед" точно по тази причина - говорят за такива проекти, за кино, за театър, за нещо извън политиката и ежедневното живуркане.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #560 -:
септември 29, 2015, 12:22:31 »
Видях сега в Скайп на една позната хубава мисьл и да ви я споделя:
Когато имаш нужното и не му даваш необходимото, оставаш с нищото и чак тогава осъзнаваш същността на малкото.
Свекьрва, защо споменаваш орехи? В имамбаялдьто орехи ли се слагат??
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #561 -:
септември 29, 2015, 12:35:19 »
Здравейте
Много сте сериозни тази сутрин. Аз днес ще се отдам на разложение - служебните деца са на екскурзия от училище и до края на седмицата съм свободна душа
Аз ще гласувам, защото това е един от малкото случай, в които се чувствам възрастен, и от време навреме за разнообразие ми е интересно. ММ никога не е гласувал. Ама да не задълбаваме много в тая тема, че се е стигало до крайности.
Имамбаялдъ съм яла преди, но и тогава ми идваше мазничко.
Гледам нещо за диалектите си говорите - само да не ви почнем аз, Мимето и Тони
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #562 -:
септември 29, 2015, 12:56:42 »
Ей, много сложна тая мисъл, три пъти я четох, докато я схвана. Сложно е казана, де
Ами хасковската баба пълнеше запържените патладжани с плънка от задушен кромид с домати, червен пипер, много магданоз и препечени и накълцани орехи и после запичаше всичко. По 24kitchen моят любимец Максут показа друга рецепта, като обаче спомена, че в старата османска има и орехи.
Панди,
къде в този дъжд са ги замъкнали децата? Какво прави италианският рокаджия, още ли сее любов и разруха по пътя си?
Хехе, при нас е точно обратното, мъжът ми гласува и се опитва да ме ангажира.
Диалектите и народните мъдрости и приказки винаги са интересни, та почвайте с вашите
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #563 -:
септември 29, 2015, 13:13:44 »
ООооо, майка не слага орехи, ама аз как обичам сигурно още по-хубаво ще стане ммммяммм…
Издоих се сега, изкарах 110мл от едно цедене, да има за четвьртьк. Пьк нали ви казах, че ще става хубаво облечена, купих си един сврьх-скьп лилав (и един жьлт) чорапогащник и след малко ще се издокарам с новата рокля за кьрмене и излизам навьнка. Какво хубаво време се е отворило, чак ми се е допяло
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #564 -:
септември 29, 2015, 13:18:36 »
svekarva
едното ще обикаля Плиска, Преслав, Мадара и Велико Търново, а пък другото на Вихрен май ще ходи и после в Кавала. Всяка година имат такива Cultural Trips, на които на повечето не им пука какво гледат, карат се кой с кого да седи в автобуса, кой с кого повече си бил говорил, а по отворените носят водка в шишета от шампоан, че строго ги следяли.
Под "италианският рокаджия" сигурно имаш предвид бразилския циганин, който живее в Испания. Ами според мен за зле нещата в училище. Миналата седмица беше три дена, а тя два пъти ме пита дали може да не ходи на училище, защото има контролно и сигурно ще има двойка. Разбира се няма, как да стане това, при положение, че постоянно я чувам как си говорят. Само с испанския е много добре, даже ми се струва, че може да я преместят в по-горно ниво. Ох, много се отплеснах.
inаxastra
, да се снимаш.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #565 -:
септември 29, 2015, 13:18:49 »
Еми .. китайко е решила жената..
Нали съм ви казвала за традицията, когато някой има рожден ден, да купува обяд за всички и то в двете смени
Не сме много хора в цеха, ама да изхраниш 35 човека си е доста.. Много от колегите спряха тази практика и не го правят, получават си сумата, която събираме за всеки, благодарят и край.. Други си черпим.. За мен това беше основен плюс, когато започнах работа, стори ми се толкова мило и семейно някак..
Ох, много ме зарибихте с това имамбаялдь (егати трудното за изписване
)
Ина
, срещала съм я и преди тази мисъл... Така си е.. Такова племе сме.. Никога не осъзнаваме какво имаме и все сме недоволни.. Постоянно си казвам, бъди благодарна, бъди благодарна и пак понякога се усещам, че имам всичко, а съм недоволна.. Яд ме е на себе си
Гласуването.. Ще го пропусна, освен ако не се прибираме до Враца, аз не съм и много наясно къде ми е позволено да гласувам сега, като смених адреса в София... Объркано ми се струва, а не виждам смисъл да се задълбочавам и да се лутам по инстанции
2 отговора... Йееееееееееее
Активен
Alichka
«
Отговор #566 -:
септември 29, 2015, 13:23:00 »
Да, и тук се опери хубаво време. Много е ясно и виждам къщички и покривчета в полите на планината
Над тях пък се стели облак - бял и пухкав.
Сега разбирам защо хората си имат счетоводители и адвокати
Боря се с телефоните на няколко институции. Човек не може да помни всичко, а то не са застраховки на коли, прегледи, застраховки на апартамента, всякакви социални щуротии, дето почват от незнайни дати и приключват на още по-незнайни дати
Трябва в един дебел тефтер да добавя и кога ни изтичат договорите за цифровата, телефоните и пр. Добре, че поне ток и вода ни минават с автоматични плащания, та не се пъна да ги помня. После казват, че да си вкъщи е скучно
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #567 -:
септември 29, 2015, 13:40:52 »
Ох, искам да ви споделя едно клипче от фейсбук, което ме потресе. Ама като гледам и човека на клипчето е дълбоко учуден и гледа неразбиращо защо по Витошка се движат коли по пешеходната зона.
https://www.facebook.com/miroslav.marinov.3956/videos/10204114355853003/
Дано да успеете да го отворите. НЕ че е нещо сензационно, ама аз извадих ей такъв поглед
Тони, при нас имаме подобна традиция за черпенето по рожденни дни, ама чак обяд за всички не правим. Обикновено са някакви сладки и соленки,безалкохолно, винце....понякога торта. Ама с всяка изминала година физиономиите се сменят и вече ми е много безсмислено да черпя за РД в офиса.Тази година съм решила да сложа нещо при мен и едни бонбони на плота при секретарката. Като се сетя първата година каква готина софра си спретнахме...ама бяхме и много по-задружни. Колегите ме изненадаха с много мил подарък. Сега нещо....май е отбийномер цялата ни черпня.
Али, голяма задачка си имаш...успех, дано свършиш бързо с разправиите.
Панде, много изобретателни тия младежи. Дано се сетят да си изплакнат шишетата,че ще се разпени коктейла
Едит:
Инче, да се наснимаш. Ама ти си симпатяга винаги-с тая лъчезарна усмивка
«
Последна редакция: септември 29, 2015, 13:46:18 от nansita
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #568 -:
септември 29, 2015, 14:00:27 »
Пропуснах да се посмея с бразилски циганин, който живее в Испания
Свекс
, моля те не обиждай италианците
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #569 -:
септември 29, 2015, 14:43:51 »
Хехе, ти пък сега, стига с тези италианци. Зная, връщаш ми го за онова бистро, дето го оспорвах, че е испанско
Ами обърках се, ама вярно ме разбрахте за кого питам.
Още са влюбени, така излиза. Трудна работа
Активен
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40