Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:59:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Септември 2015 г.
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Септември 2015 г. (Прочетена 179372 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Месечна тема - Септември 2015 г.
«
Отговор #420 -:
септември 21, 2015, 10:48:11 »
Ина,
днеjavascript:void(0);с празнуваме отработен ден
Утре е официален празник и управниците решиха да не накъсваме седмицата, та работихме миналата събота и днес щракаме с пръсти.
Фани,
ама да знаеш как се смях с титлата
in-law
. Много е хубаво, че става за цялата рода in-law
Уф, значи почнаха вече с препоръките...Моите момчета, противно на всичките очаквания, бяха краснописците на училището. Хем никога не са обичали да оцветяват картинки, хем и не съм ги мъчила. Ама имаха "точна ръка" или "мека китка", това и в спорта много им помагаше. Наследство от мен, баща им работи по- добре с крака
. Обаче сега пишат ужасно. Даже не зная дали могат изобщо да пишат ръкописно в последните 10-тина години. Та не зная какво да те посъветвам, ама ако има мерак, нека се упражнява госпожицата. Едно време пък пишехме тънко и дебело, да знаете това какъв мор е...Застава някоя майка или баба зад гърба ти и се почва:"Тъъънко, дебееееело" със съответната промяна в гласа на тънко и дебело. И ако говорещият се разсее или обърка такта, като нищо дебееелото да ти се падне на тънката част и стой та гледай как се късат листове. И за како е било това, да се травмират само децата и да не обичат да ходят /като мен/ на училище
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #421 -:
септември 21, 2015, 11:12:22 »
Наде
,естествено на атрактивните туристически обекти, цените да са други, навсякъде е така и щом си отишъл, плащаш. Но да отидеш в изба на дегустация и да опитваш едно, а в прилежно подредените скъпи и прескъпи бутилки вино, да ти продават нещо..... съвсем различно, това си е дразнещо.
Фани
, за мен упражненията в краснописа са продължение на развитието на фината моторика. Не знам дали съм права. Но при всички случаи баланс трябва да има, прекаленото преекспонираране на нещата пак не е от полза.
А моят малък шеф реши, че така е твърде дълга и губи много от пропуснатите игри, та не съм спала повече от два часа.
Аз напротив, не харесвам копия и тук ми харесва, че няма такива. Е, не ми харесва, че не мога да си купя оригиналите
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #422 -:
септември 21, 2015, 12:32:06 »
Добър ден, от многото смени на работни места, и нови обучения нямам никакво време за любими сайтове. Добре, че дойдоха тези 4дни почивка. Изпратих Мартин при баба му, и направих основно почистване на жилището, че от два месеца нищо не бях пипала. Поглезихме се с половиката с разни кулинарни вкусотии и се насладихмте на тишината без началник Мартин :
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #423 -:
септември 21, 2015, 13:14:09 »
Здравата сме се разчистили
И аз сега измих и докато чакам да изсьхне хвьрлям едно око. Развали ни се прахосмукачката, та го давам по едно-времешно му - с метлата. Като сьбрах даже купчинката и се сетих за "Сливи за смет"
Айде да довьрша, пьк после кеф на чисто.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #424 -:
септември 22, 2015, 07:30:00 »
Добро утро и честит празник.. .
Завърнахме се, всичко беше божествено... Днес, обаче съм на работа и ме свалиха на земята бързо, бързо... Вече съм скапана, а още нищо не съм правила.. Знаех си, че ще е трудно, ама не и че ще е такава смрад.. Сериозно се замислям, въпреки повишението на заплатата, да си пусна молбата.. Стана адски скапано, откакто първо декораторът, който ми беше другарче напусна, а сега и колегата ми в офиса.. Тъпо ми е да ги гледам.. Тъпо ми е да ги слушам..
Ще ви покажа някои снимки в темата ми да не спамя тук..
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #425 -:
септември 22, 2015, 08:32:51 »
Честит празник на всички, които го чувстват като такъв!
Аз свързвам този празник с моят любим, почти роден град, Велико Търново. На този ден духът на празника винаги се усеща в града.
За мен тази дата е повод за размисъл, обичам историята и на такива дати си припомням някои факти и събития. Няма да коментирам днешните си изводи, за да не развалям празничната атмосфера.
Ето една статия
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=48542
, която също дава повод за размисъл. Който не иска да си разваля празничното настроение, нека я пропусне.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #426 -:
септември 22, 2015, 09:19:33 »
Честит Празник!!!
Кажете лекарство за коремни болки да не е противопоказно при кърмене... да му се невиди!!!
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #427 -:
септември 22, 2015, 09:51:12 »
Фани
, на мен от болницата ми изписаха Дафалган, който си е чист Парацетамол. Аз също кърмя.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #428 -:
септември 22, 2015, 10:32:16 »
Цитат на: Marri в септември 22, 2015, 09:51:12
Фани
, на мен от болницата ми изписаха Дафалган, който си е чист Парацетамол. Аз също кърмя.
Знаех си, че Нурофена ще стане
Благодаря ти!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #429 -:
септември 22, 2015, 10:35:10 »
Фани, ако не бьркам, нурофена не е парацетамол, а ибупруфен, който е по-вреден. По-добре потьрси парацетамол.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #430 -:
септември 22, 2015, 10:38:30 »
Нурофена е ибупрофен, който е противопоказен по време на бременност, а не по време на кърмене и аз си го пия от време на време. На мен лично коремна болка от парацетамол няма да ми мине, но пробвай, ако те е страх от ибупрофена.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #431 -:
септември 22, 2015, 10:45:35 »
Цитат на: fanimira в септември 22, 2015, 10:32:16
Знаех си, че Нурофена ще стане
Благодаря ти!
Фани
, за ибупрофена, който е в нурофена, бих се посъветвала със специалист преди да го взема. Тук например не може да си го купиш без рецепта. В Нурофена парацетамол няма.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #432 -:
септември 22, 2015, 10:46:39 »
Да сьгласна сьм, той се дава и на децата, при висока темепратура, като се редува с парацетамол. Затова е добьр сьвет да се пробва с по-лекото и ако не подейства - тежката артилерия.
Виви, кажи защо не обичаш вискоза, от вчера искам да знам
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #433 -:
септември 22, 2015, 10:50:16 »
Юхууу почти в края на месеца и аз да се отбележа. От време на време хвърлях по едно око , но все не оставаше време да пиша.
Честит празник първо да кажа. Вече и аз в своя кратък трудов стаж мога да усетя 4 последователни почивни дни и съм много хепи.
inxastra не си единствена
ние пък от 2 прахосмукачки не използваме нито едната. Аз в нашата стая използвам от време на време метлата или направо с мопа , колкото да махна праха. Никъде няма послано на земята и може би за това ми е по - лесно и бързо този начин
Тони
добре дошла отново на родна земя. Надявам се да сте си изкарали чудесно и скоро да разкажеш къде бяхте и какво видяхте. А за работата - защо не ти дадоха поне още един ден да се съвземеш след пътуването. Колкото й да е все пак си е донякъде стрес за самия организъм.
Фани
, бусколезина не помага ли?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #434 -:
септември 22, 2015, 11:19:00 »
Обичам напълно естествени материи като памук и вълна. Полиестер просто не приближавам, а вискозата ми е ... не знам как да ти го обясня, една развисната, не ми харесва как се "държи" като материя - отпуска се много и ми е прекалено мека, мисля че и доста бързо се износва, за това не ми харесва, не е моята материя. Изключително рядко попадам на вискоза, която е обработена така, че да ми хареса и да си я взема, като цяло особено за работа дрехите ми са основно памук.
Вчера имахме годишнина от сватбата и понеже е памучна сватба ни купих по един хубав халат за баня, от памук!
Взехме си и сирена от един магазин, който специализира в производство на английски сирена, както и любимото ни мембрило и божоле и се почерпихме вечерта.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...