Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:35:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179357 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #420 -: септември 21, 2015, 10:48:11 »

Ина, днеjavascript:void(0);с празнуваме отработен ден Wink Утре е официален празник и управниците решиха да не накъсваме седмицата, та работихме миналата събота и днес щракаме с пръсти.
Фани, ама да знаеш как се смях с титлата in-law good. Много е хубаво, че става за цялата рода in-law yahoo
Уф, значи почнаха вече с препоръките...Моите момчета, противно на всичките очаквания, бяха краснописците на училището. Хем никога не са обичали да оцветяват картинки, хем и не съм ги мъчила. Ама имаха "точна ръка" или "мека китка", това и в спорта много им помагаше. Наследство от мен, баща им работи по- добре с крака smile. Обаче сега пишат ужасно. Даже не зная дали могат изобщо да пишат ръкописно в последните 10-тина години. Та не зная какво да те посъветвам, ама ако има мерак, нека се упражнява госпожицата. Едно време пък пишехме тънко и дебело, да знаете това какъв мор е...Застава някоя майка или баба зад гърба ти и се почва:"Тъъънко, дебееееело" със съответната промяна в гласа на тънко и дебело. И ако говорещият се разсее или обърка такта, като нищо дебееелото да ти се падне на тънката част и стой та гледай как се късат листове. И за како е било това, да се травмират само децата и да не обичат да ходят /като мен/ на училище diablo diablo
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: септември 21, 2015, 11:12:22 »

Наде,естествено на атрактивните туристически обекти,  цените да са други, навсякъде е така и щом си отишъл,  плащаш. Но да отидеш в изба на дегустация и да опитваш едно, а в прилежно подредените скъпи и прескъпи бутилки вино,  да ти продават нещо.....  съвсем различно,  това си е дразнещо.
Фани, за мен упражненията в краснописа са продължение на развитието на фината моторика. Не знам дали съм права. Но при всички случаи баланс трябва да има,  прекаленото преекспонираране на нещата пак не е от полза.
А моят малък шеф реши,  че така е твърде дълга и губи много от пропуснатите игри,  та не съм спала повече от два часа.

Аз напротив,  не харесвам копия и тук ми харесва,  че няма такива. Е,  не ми харесва,  че не мога да си купя оригиналите  pardon
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #422 -: септември 21, 2015, 12:32:06 »

Добър ден, от многото смени на работни места, и нови обучения нямам никакво време за любими сайтове. Добре, че дойдоха тези 4дни почивка. Изпратих Мартин при баба му, и направих основно почистване на жилището, че от два месеца нищо не бях пипала. Поглезихме се с половиката  с разни кулинарни вкусотии и се насладихмте на тишината без началник Мартин :
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #423 -: септември 21, 2015, 13:14:09 »

Здравата сме се разчистили  girl_haha

И аз сега измих и докато чакам да изсьхне хвьрлям едно око. Развали ни се прахосмукачката, та го давам по едно-времешно му - с метлата. Като сьбрах даже купчинката и се сетих за "Сливи за смет"  lol

Айде да довьрша, пьк после кеф на чисто.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: септември 22, 2015, 07:30:00 »

Добро утро и честит празник.. . smile

Завърнахме се, всичко беше божествено... Днес, обаче съм на работа и ме свалиха на земята бързо, бързо... Вече съм скапана, а още нищо не съм правила.. Знаех си, че ще е трудно, ама не и че ще е такава смрад.. Сериозно се замислям, въпреки повишението на заплатата, да си пусна молбата.. Стана адски скапано, откакто първо декораторът, който ми беше другарче напусна, а сега и колегата ми в офиса.. Тъпо ми е да ги гледам.. Тъпо ми е да ги слушам..  angry girl_impossible

Ще ви покажа някои снимки в темата ми да не спамя тук..
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: септември 22, 2015, 08:32:51 »

Честит празник на всички, които го чувстват като такъв!

Аз свързвам този празник с моят любим, почти роден град, Велико Търново. На този ден духът на празника винаги се усеща в града.
За мен тази дата е повод за размисъл, обичам историята и на такива дати си припомням някои факти и събития. Няма да коментирам днешните си изводи, за да не развалям празничната атмосфера.

Ето една статия http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=48542, която също дава повод за размисъл. Който не иска да си разваля празничното настроение, нека я пропусне. smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: септември 22, 2015, 09:19:33 »

Честит Празник!!!
Кажете лекарство за коремни болки да не е противопоказно при кърмене... да му се невиди!!!
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: септември 22, 2015, 09:51:12 »

Фани, на мен от болницата ми изписаха Дафалган, който си е чист Парацетамол. Аз също кърмя.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: септември 22, 2015, 10:32:16 »

Фани, на мен от болницата ми изписаха Дафалган, който си е чист Парацетамол. Аз също кърмя.
Знаех си, че Нурофена ще стане  good Благодаря ти!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #429 -: септември 22, 2015, 10:35:10 »

Фани, ако не бьркам, нурофена не е парацетамол, а ибупруфен, който е по-вреден. По-добре потьрси парацетамол.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #430 -: септември 22, 2015, 10:38:30 »

Нурофена е ибупрофен, който е противопоказен по време на бременност, а не по време на кърмене и аз си го пия от време на време. На мен лично коремна болка от парацетамол няма да ми мине, но пробвай, ако те е страх от ибупрофена. smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: септември 22, 2015, 10:45:35 »

Знаех си, че Нурофена ще стане  good Благодаря ти!

Фани, за ибупрофена, който е в нурофена, бих се посъветвала със специалист преди да го взема. Тук например не може да си го купиш без рецепта. В Нурофена парацетамол няма.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #432 -: септември 22, 2015, 10:46:39 »

Да сьгласна сьм, той се дава и на децата, при висока темепратура, като се редува с парацетамол. Затова е добьр сьвет да се пробва с по-лекото и ако не подейства - тежката артилерия.

Виви, кажи защо не обичаш вискоза, от вчера искам да знам  Wink

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #433 -: септември 22, 2015, 10:50:16 »

Юхууу почти в края на месеца и аз да се отбележа. От време на време хвърлях по едно око , но все не оставаше време да пиша.
Честит празник първо да кажа. Вече и аз в своя кратък трудов стаж мога да усетя 4 последователни почивни дни и съм много хепи. danceg
inxastra не си единствена Wink ние пък от 2 прахосмукачки не използваме нито едната. Аз в нашата стая използвам от време на време метлата или направо с мопа , колкото да махна праха. Никъде няма послано на земята и може би за това ми е по - лесно и бързо този начин smile
Тони добре дошла отново на родна земя. Надявам се да сте си изкарали чудесно и скоро да разкажеш къде бяхте и какво видяхте. А за работата - защо не ти дадоха поне още един ден да се съвземеш след пътуването. Колкото й да е все пак си е донякъде стрес за самия организъм. crazy
Фани, бусколезина не помага ли?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #434 -: септември 22, 2015, 11:19:00 »

Обичам напълно естествени материи като памук и вълна. Полиестер просто не приближавам, а вискозата ми е ... не знам как да ти го обясня, една развисната, не ми харесва как се "държи" като материя - отпуска се много и ми е прекалено мека, мисля че и доста бързо се износва, за това не ми харесва, не е моята материя. Изключително рядко попадам на вискоза, която е обработена така, че да ми хареса и да си я взема, като цяло особено за работа дрехите ми са основно памук.  pardon

Вчера имахме годишнина от сватбата и понеже е памучна сватба ни купих по един хубав халат за баня, от памук! Wink Взехме си и сирена от един магазин, който специализира в производство на английски сирена, както и любимото ни мембрило и божоле и се почерпихме вечерта. Wink
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: