Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:20:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179245 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: септември 23, 2015, 09:40:47 »

Любимата ми серия на Маша.. с кашу.. С племенницата на Илиян сме го гледали поне 30 пъти  funnytooth

Браво на майка ти, а и на теб.. Да изпратите по едно бурканче blum
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: септември 23, 2015, 10:17:03 »

Благодаря за кафето.  give_rose  Аз, която по принцип не пия, вчера и онзи ден ударих по едно нормално кафе, защото много ми се мотаеше главата.

Това сладко звучи странно като комбинация, но изглежда доста вкусно.  Torte
Аз не обичам експериментите и най-любимото ми сладко е от сливи. Обожавам го. blush

Хубав ден на всички! smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: септември 23, 2015, 10:31:38 »

Heeeeelp! Помагайтеееее! Търся спешно сватбени тениски със щампи онлайн!  girl_impossible
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: септември 23, 2015, 10:36:01 »

Какви сватбени тениски? Готови?

Ако искаш, а и ако те устройват цените - от Дринкозавър могат да ти направят тениски с каквато искаш щампа за 24 часа. Качеството нямам идея какво е - не съм поръчвала.
http://www.drinkozavar.com/info.php?id=5
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #454 -: септември 23, 2015, 12:14:24 »

Добър ден!
Ние оцеляхме! Оженихме си кумовете в събота! Тогава денят стартира като тройнокритичен, а после се превърна в приказка. Всичко много ми напомни на сватбата на Нанситка - същият стил, подобни идеи, дори булката беше с подобна рокля heart Ще разкажа малко по-подробно по-късно, че днес съм Мара-Работната. tease
Почивните дни нещо много бързо ми се изтъркаляха. ММ постоянно четеше за изпит, аз също, та взаимно се изпитвахме.
На Мънинка изникна и последния кучешки - придружен от стабилно количество сополи. Току се избавихме от онези квартално предаваните и сега са зъбните сополи cray Дано скоро сагата приключи!
Чета ви за зимнините и се сещам - кумицата ми беше приготвила сладко от дини, когато дойдоха тук. Много е особено. Предполагам, че ако му се сложи и грозде, ще е още по-сладко и хубаво.
Тези дни пък нашите ходиха до едно село до Пловдив. Има цех за зимнина и накупиха печени и белени чушки. Жалко, че нямаше гювеч и паприкаш - много ни харесаха. С майка се позабавлявахме да оцедим чушките, после с татко си ги насложиха в пликчета за фризера. Щом замирише на чушки - есен е, няма спор. При нас пак е топло, въпреки че няма слънце
Свекърва, физалис е, да. Татко беше насадил преди време и само лъжеше хората, че е декоративно и много отровно. Xixixi Иначе нямахме шанс дори да го опитаме.
Аз пък обожавам смокини под всякаква форма - и живи, и на сладко blum
Сега ще правя едни печени тиквички, та ги чакам... Хихи, няма емотиконка на готварска печка Wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: септември 23, 2015, 12:22:57 »

Ето ме и мен smile

Тия дни само ви четях горе долу поради свекърско присъствие smile Дойдоха за почивните дни, спаха у брата на мъжа ми (което е в отрещния блок). У нас при стъпиха 2-3 пъти. Свекървата само се хвалеше как нагласила всичко у девер ми. Аз и казах, че и у нас може да се развихри, но не ме угря. Уж да готви, ама пак за девер ми основно. И не че имат предпочитания към него, ама са много притеснителни все и все не искат у нас. А у нас бяхме само с ММ, а и кухнята ни е по-хубава. От една страна се радвам, че не са ми били на главата, а друга винаги ми е тъпо като дойдат така уж да ни видят и само там стоят. И все искат ние да ходим там, а то там е умалена гасониера, на една холна маса се яде. Малко ми е кофти, ама ми беше много скучно с тях. Просто като се виждаме три пъти годишно и въобще не ги чувствам близки. Наистина не си представям, някой ден тази жена да ми помага за бебе. И така без да се караме или не харесваме, всъщност не се разбираме особено.

Свекърва, не съм гледала Слави, но наистина златото от Варна е много старо и много вероятно да е най-старото. Само да отбележа, че във Варненския некропол НЕ Е открит първия златен презерватив, ако сте го срещнали някъде lol lol
Активен
Alichka

« Отговор #456 -: септември 23, 2015, 14:04:53 »

Така... да се разпиша за сватбата на кумовете ни Wink
Денят започна ужасно - Мънинка ми взриви нервите още със ставането, докато я слагах пък на гърне, памперсът се скъса и цялата стая стана в топчета angry Чисти, търкай... ММ пък се сети в последния момент какво ще облича, че трябва и да се глади, колата на мивка да се кара, успяхме и да се изпокараме... Добре, че комшийката дойде да ми прави косата и да се успокоя за малко поне.
Тръгнахме към кума - там всичко украсено, нагласено. Красота! heart Взехме и техните кумове, а ММ само събираше идеи за догодина. Wink Последва ходене да вземем булката. В тях пак свещи, фенери, приготвили маси с хапване и пийване. Кумата ми беше уникално красива! Изключително женствена! Тропнахме поредното хорце и младоженците отидоха за снимки, а ние се прибрахме.
Пак се наложи да гладя, че мъжо се припоти от хората и най-вече от жегата, която беше през този ден. Още с влизането вкъщи пък Мънинка ревеше. Не успя да се наспи, мъчеше я зъбчето angry ММ легна при нея, а тя така и не заспа отново. Облякохме се, нагласихме се и тримцата отидохме на венчавката.
За първи път отивам в тази църква (Св. Троица), даже не я знаех преди това. Беше много хубаво - изключително подреден двор, вътре имаше украса от самата църква. Е, нашата кокона не се спря! Почти не разбрах от венчавката. По принцип поповете много я приспиват. Този път не успяха Xixixi
Изнесеният ритуал в ресторанта беше доста стегнат, много бързо ми мина, а аз продължавах да тичам след детето. Още два часа потичахме с ММ, като се редувахме кой ще гони и кой ще стои на стола.
Майка и татко дойдоха да вземат диването, а ние да усетим нещо от сватбата в пълния й вид. Татко за пореден път тези дни ме ядоса, че не ме слуша какво му обяснявам, а говори през мен. В крайна сметка след половин час гонене из хотела се намерихме и предадохме щафетата по гледането. Не съжалявам, че я взехме. Детето трябва да се научи как да се държи през хора. Ако си я държим вкъщи, няма да се научи на елементарни маниери.
После имаше много танци, бяха ни сложили и с хубави хора на една маса. С повечето се познаваме и имахме доста общи неща, които да си обсъждаме. Откарахме до към 1 часа в ресторанта, а после отидохме на бар.
Там пак танци, хахо-хихи. Към 3 часа излязохме от бара и едва се прибрахме. Барът е много близо до нас, ама ние се влачихме 40 минути с адски болки в краката. Даже поседнахме на една спирка и си почивахме  star През цялото време гледахме с ММ да си говорим, да обсъдим кое как е минало, само и само да не мислим колко ни болят краката. Беше много хубава сватба! Супер добре организирана с внимание за всеки детайл - украси, късметчета, бонбонки, панделки... От ресторанта малко се изложиха с поднасянето на храната, че се забавиха и след 3 часа само на салата, почти едновременно поднесоха предястие, основно и мезета.
Това не можа да ни помрачи настроението. Толкова много се радваме и за младоженците! Нашият кум много хубава приказка беше казал - Покрай кумството вие ни карате да бъдем по-отговорни и за нашата връзка heart
И така - глава първа е затворена. Предстоят още няколко сватби. Най-сетне имаме и яснота около следващата сватба - къде ще се спи, къде ще се ходи... Пак с ченгел извадени думи, ама вече не могат да ме ядосат smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: септември 23, 2015, 14:11:36 »

Панде, при нас докато живеехме във Варна беше същото.. Идваме да ви видим, стоят в сестра му, там се готви, чисти, пере.. Свеки прави всичко.. У нас идват на кафе, а ние живеехме в по-голям апартамент, по-удобен, в центъра.. Сега като идват до тук, пък все гледат и сестра му да е с тях.. Аман.. И аз върша хиляди работи едновременно, а майка му стои от страни и пита "Да ти помогна ли нещо".. еми щом сама не се сещаш, какво от 5о-те неща да захванеш, мани не ми помагай.. Ужас.. И аз се радвам, че се вжидаме адски рядко, защото иначе ме е яд и ми е жал за Илиян, който се чувства много неприятно и някак много отдалечен  pardon

Али, много се радвам за сватбата  Bravo
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: септември 23, 2015, 14:19:51 »

Аааа, Али без снимки не може! Я бързо показвай! Панде, тъкмо тръгнах да мисля аджеба как са го надявали тоя златния и ми разби мечтите... Ужас, сега ако контрираш, че е било спирала, а не презерватив съм те признала отвсякъде.  pleasantry
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #459 -: септември 23, 2015, 14:29:23 »

Айде да оплюем свекървите, това си остава топ тема по всяко време! Wink

Али ми припомни юни като бяхме на сватба без малката - за първи път ми беше да се разделям с нея и на церемонията гледам едно бебче колкото нея, отидох да попитам на колко годинки е и да се порадвам на бебчето и докато говорим момичето ме пита къде е моята дъщеря, аз казах че си е вкъщи с баба и дядо и тя някаква супер тъжно погледна мъжа си и вика "Виждаш ли, другите хора си оставят децата, само ние ще се съобразяваме цяла вечер!", ама така е, с деца е хем сърби, хем били, хем искаш да са с теб, хем искаш и ти да си починеш и да се позабавляваш.
Активен
Alichka

« Отговор #460 -: септември 23, 2015, 14:33:27 »

Хахаха, ами имам няколко папарашки снимки на младоженците. Дори ние не застанахме като аптекарски шишета да се снимаме. Ще чакам официалните снимки, пък тогава ще покажа. За сметка на това, вече са качени снимки от моминското парти в бара. ФБ голям клюкарник е, признала съм го. Много странно са ме заснели girl_haha На някои снимки все едно смуча лукче. Ей такава физиономия huhhuh.gif
Панде, съсипа ме със златния... moil
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: септември 23, 2015, 14:33:44 »

Цоп! И аз да се запиша в седмичния отчет, че скоро не съм се вясвала.
Първо ме командироваха 3 дни, после почивните дни и време за интернет не остана. Да ви кажа, това ми беше една от най-приятните командировки. Свършихме доста работа, покъсахме нерви, ама пък в свободното време такива разходки отпрахме...Паметника "Създатели на българската държава", Шуменската крепост, могилите при Свещари (Сборяново). Много ме впечатли голямата могила на тракийския цар. Препоръчвам да се посети, заслужава си сумата за вход и беседа. Има и много лалугери, които се забавляват покрай посетителите и не се свенят много много.
За зимнина си говорите- аз това правих почивните дни. С мама направихме няколко буркана туршия. Т.е. аз рязах цял ден и пълних бурканите, тя само направи саламурата и ги запечата. Ама така е, който си е вкъщи, си бачка частно lol
Али, много се радвам, че сте изкарали добре на сватбата. Малечка е диване, ама и така си я харесвам много. Все палави дечурлига предпочитам аз. Ще видим какво ще мисля,като ми дойде до главата.
Тони, динчетата са много вкусни. Ама вече няма кой да ми прави. На никой не му се занимава да сади динки и да ги дебне.
И друго щях да пиша, ама забравих. А и пиша един пост от има няма 20 минути и само ме прекъсват.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #462 -: септември 23, 2015, 21:02:36 »

Сладурки, най-сетне минах да ви хвърля един поглед smile Ние с господин Цветков сме във Велико Търново, част от обиколката на медената ни седмичка...охххх прекрасно ни е, всяка сутрин се събуждаме и първо си гледаме халките хихи smile

Иначе имам доста за казване по каквото сте писали, ама така съм се наяла, че само ще събера воля да ви напиша в моята тема за сватбата и отивам да си гушкам съпруга (ех как хубаво звучи, още ми е ромАнтично и сватбено  heart )

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #463 -: септември 24, 2015, 07:35:58 »

Я, как съм изпуснала за златния презерватив crazy. Моля, светнете ме по темата...Аз зная, че първият кондом е бил от свинско черво...Обаче пък си представям мъжки полов орган и си мисля, как може да бъде надяната златната красота funnytooth Има сигурно и инициали гравирани, да си го познава собственикът.  Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: септември 24, 2015, 09:34:08 »

Добър ден!

Никакви ви няма...  blush
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: