Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 23:22:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177627 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #375 -:
август 19, 2015, 14:41:23 »
Хаха, много се смях с историите ви.
Еми, супер! Ти хубаво го предложи, но още тогава като видях надписа "предай нататък" и си викам що пък да не ги правя на друга съфорумка
Даже бях проверила, че Пандето беше писала първа с честитките. Скоро и аз ще се включа в библиотеката
Нансита, леле, какви цветя около таз мечка! Хич не ми се връзват цветово. Не съм очаквала такива ярки цветове из тия райони.
Майка беше от полза, че имах работа по центъра. Татко преди това беше като аниматор, докато се изкъпя на спокойствие. Абе никаква не я свърших днес, а утре ще ми е забавно. Имам да чистя из нас.
Утре да сте на линия, че да има какво да чета оттук-оттам.
А да - да се оплача... Бях си харесала едни калдаръмчета (улични) и днес с майка минахме да си взема семена. Пусто, оказа се, че заради една ограда няма как да бръкна
Китки не крада, ама семена събирам
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #376 -:
август 19, 2015, 15:21:02 »
Али, викни мен и Свекс, ще бръкнем, ще ти навадим и корени , ако трябва, на някое кореноплодно растение, ако си харесаш
а надписът Предай нататък ми хрумна случайно, в смисъл да се чете и от други твои любими хора, ама ти още по-правилно си го изтълкувала!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #377 -:
август 19, 2015, 18:50:18 »
Със се оградата ще ти съберем семената и каквото трябва.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #378 -:
август 19, 2015, 21:11:49 »
Активен
Alichka
«
Отговор #379 -:
август 20, 2015, 11:56:19 »
Ей, къде сте се изпокрили? Аз вчера какво ви казах
Еми, Свекърва, вие сте профита. Няма как да се меря с вас по градинките
От сутринта тук из нас е олелия. Баба дойде, майка дойде, после и татко. Баба говори на по-високи децибели, майка се пробва да пее на малката, татко нещо й говори, а малката пробва кое може да издаде по-силен шум. Олелия беше и по детската площадка. Навъдиха се 10-тина дребни между 1,5 г и 2,5 г. Много сладки фъстъци
Ама и много шумни.
Преди обяд аз си яхнах превозното средство
и 1/3 от къщата е основно почистена. Остава още малко, но сега се наслаждавам на тишината и остатъка от сутрешното кафе.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #380 -:
август 20, 2015, 12:06:10 »
Аз сьм тука, ама сьм много недоспала и малко скиснала. Па и не сьм много по темата (както винаги)
Айде за участие: ще правим утре вечер фотосесия. Спонтанно го решихме като снимахме децата за лични карти. Ей ФБ на фотографката
https://www.facebook.com/foto.poster.5?fref=photo
Иначе личните карти… Италия е все едно Бг: и сами да са пак ше се бутат. Ей, с бебе сме и сме само 4 човека на опашката, да кажеш че има 40 - не. Пак се рьгат да минат пред тебе.
Типьт дето прави картите по чехли, як тен, с гривна и колие. Зад него стената покрита с рисунки от децата му, пред него чаша сьс семейната снимка и се вижда, че щом свьрши работа ще иде на плажа
Ларж работа...
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #381 -:
август 20, 2015, 12:10:21 »
И аз работна го раздавам, мале-мале. Върнах се в чисто нов екип, който имаше да напусна, напусна, сега едни младички, амбициозни.
Само говорят за сериали и за ядене.
Нашият татко отслабна с 25 кг, имаше нужда, ама сега съвсем се е побъркал, само за калории и килограми говори, то от трън та на глог. Хич не е хубаво така човек да е в крайностите.
А, и онзи ден гледах много яко филмче, с глас се смях! The other woman - много е измислен, обаче е и много забавен.
А пък може и да е от това, че в последната година съм гледала сумарно 4-5 филма и са ми паднали стандартите.
Активен
Feribotka
«
Отговор #382 -:
август 20, 2015, 13:41:01 »
Хайде малко да се появя и аз с едно въпросче напълно
Уикенда пълнихме бутилките със сватбената ракия ама нещо нз какво им е, хич не сипват хубаво, малко подлизват (май така се казва), а не искам мераклийската ракия да отива зян
Имате ли идея дали мога нещо да сложа на гърлото, или да се чудя за нови бутилки
Виви
, моят вуйчо така нещо се чална на тема здравословно хранене и сега е само на плодове
Така че не му позволявай да изпадне в крайности
Инче
, преди една приятелка да замине за Италия и д асе сблъска с администрацията и бюрокращината си мислех, че при нас е по-зле
Тя обаче такива истории ми разказва, че направо в Бг пасти да ядем
Али
браво, аз в събота ако не вали ще мия прозорци
Преди това съм на пробна прическа и ще си мия след това с нея
Нат, страшни мечоци
Аз сега в обедната мачках едно малко бебе хъски на 2 месеца, просто не му устоях, добре че стопанинът беше мил и даде да му се порадвам
Активен
Alichka
«
Отговор #383 -:
август 20, 2015, 13:53:41 »
Хриси, защо не звъннеш на фирмата, от която си купила бутилките? Това не е нормално
То има едни метални накрайници (като за бутилки вино), ама ще ти излезе златно да купиш за всички бутилки.
Хехе, подсещам се за една история със сватбен сервиз на свекърите. Имали те някакъв кристален сервиз от чаши за... нещо си. Извадили ги с кумовете да пият по едно. Имало повод. Техният кум отпил - олял се. Отпил втори, трети път - пак така.
Оказало се, че при самото рязане на кристала са натиснали повече. Имало мноооого лек прорез точно преди ръбчето на чашата. Грешката не била нито в кума им, нито в броя на чашките
Пуф, тук е един задух като пред дъжд. Вир вода станах. Имам още малко
Активен
Feribotka
«
Отговор #384 -:
август 20, 2015, 13:56:13 »
Ми защото мама и тати се занимаваха с наливането и се сетили да проверят как сипват след като вече била разлята всичката ракия
Мисля, че се сещам за какви накрайници говориш, ама май верно ще ми излезе бая...
Активен
svekarva
«
Отговор #385 -:
август 20, 2015, 14:13:12 »
Ами да, 5бр. виждам за 9лв. Ще опират бутилката пътно до чашите
. Или както на винените бутилки може да завиете салфетка на гърлото, поне да попива подлялото. Може да потърсите жилаво фолио и да завиете кръгчета от него на фунийки.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #386 -:
август 20, 2015, 19:22:15 »
Добър вечер! Днес сме го писали дъждовен, нямало е много активност както гледам
То и времето пикливо... Все пак по обяд поспря и успяхме да изведем Кикимор, купихме на каката анцузи. Пихме кафе с дядо и баба, купихме на баба обувки, изчакахме дядо да отиде на преглед. Голям цирк бяхме в детския - аз кърмя в пробната, каката облича и се шмугва да ми показва. Накрая избрахме един много приятен цвят - нещо средно м/у мента и тюркоаз, отива й на очите и тъмно синьо долнище.
Успяхме преди това и на фризьор да идем.
Гледам при вас.се разработват методи как да не подлизва шишето. Само тъй - ценен материял е това, не трябва да се пилее.
Абе сестра ми казва, че и в Испания си има бая бюрокрация, пък и нали всичко им е "маняна"...
Аз не чистя, мама нали е тук, тя чисти. За нула време лъсва навсякъде. Само дето прибира всичко където тя реши и забравя кое къде е...
Свеки, замислих се за майкини ти - добре че са Къчеви, виж какво е екзотично и звучно. Другите варианти от думи със същото значение биха били Гьотови или Зъмбеви. Хихихи, най-добрия вариант са избрали!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #387 -:
август 21, 2015, 09:52:53 »
Добър ви ден!
Напоследък ич ме няма за което се извинявам
Посмях се и аз с вас
При мен няма много нови работи - малчо вчера стана на 3 месеца -расте като гъба
Началото на седмицата бях нещо много разчувствана и даже писах на мамите във ФБ да помогнем на едно семейство с малко бебе в затруднение - нещо съм стана много чувствителна на тема дечица и проблеми ... Радвам се че успяхме да се организираме и днес помощтта пътува към благдарната мама
Така де - хубаво е да правим добрини - понякога в сивото си ежедневие и ежедневните ни оплаквания не се замисляме за тези които нямат нашия късмет. В тези моменти се чувствам страшно благодарна за това че дечко ми е жив и здрав и всичко си му е наред
Иначе аз се разминах с двете сватби и погачата-за щастие погачата ще е на следващата седмица така че остават само сватбите
Купих си рокля и бижута и да ви кажа имам добро предчувствие.
Другата събота съм канена на Моминско паррти на едната булка, а Фил заминава за уикенда на ергенско (но на неговия приятел) въобще освен сватбите и партитата им са на една дата
Много ме изкефи идеята на кумата за изненади на булката - вместо малки банални подаръчета (белезници, точилки и тн) решихме да купим ваучер от La Perla на стойност 150 лв за луксозно бельо
Ще го придружим с картичка на която пише "Пътят към щастливия брак е в добрия секс
" Така хем тя ще си го избере, хем ще е от нас
А иначе решихме всяка да запише клипче на телефона си с пожелание към булката, накрая да ги сглобим и клипчето да завърши с пожелание от младоженеца... Мисля че е много оригинално - определено досега не съм виждала подобни изненади
Давам го като идея за бъдещи партита
Друго друго... ами няма. Ядосвам се на оФцата в офиса ми , която се занимава с майчинските - забравила нашта да ми пусне документите в НОИ и сега майчинство йок!
Добре че вчера се обадих да питам какво става и тя най- невинно ми вика - оооо ми аз те забравиииих......
И сега заради това майчинство ще си получа чак октомври - нямам думи! Ами ако нямах спестени пари? Несериозно и грозно! Добре че беше свекърва ми, защото се оказа че и дните не ми е сметнала правилно ... действителност българска....
Хубав ден милички и целувки от насссс
Ето една снимка на малкия порастнал човек
Активен
svekarva
«
Отговор #388 -:
август 21, 2015, 10:22:09 »
Миенка, защо чак октомври? То ти си длъжна да подадеш една декларация, че не си дала детето за осиновяване след последния болничен и нещата си тръгват по реда до 410- тия ден. Дори и да закъснее с подаването, парите би трябвало да дойдат максимум 15 дни след това. Напомняй и...В сайта на НОИ има програми за пресмятане на дните, ама кой да ги гледа
На днешния ден, преди 27 години, на обедното кърмене в 12ч., в ръцете ми за първи път дойде това 4.500кг. момченце. С мощен рев, много гладен и силен - беше си извадил крака и ръката от пелените.
Де да можех и сега да го гушна и да му кажа, че е на мама малкото злато
По този повод ви черпя с любимата му торта с черен шоколад.
Тук бурята беше доста страшна, тепърва ще видим щетите...
Face.jpg
(66.07 KB, 480x270 - видяно 168 пъти.)
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #389 -:
август 21, 2015, 10:33:01 »
О,
svekarva
, колко мило, да ти е жив и здрав