Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:44:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177617 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: август 19, 2015, 01:17:19 »

Ооооо, заплита се нова интрига, а? А бабата си е яко наркоманка май...  crazy
Умори ме с тези твои роднини. Да ти е жива и здрава лелята! И мойто свеки беше рожденничка вчера. Не ни покани през уикенда да го отпразнуваме, страМно?!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #361 -: август 19, 2015, 07:57:20 »

Така, решила съм преди време - прочета ли книжка от Еми и тя ще пътува към някоя съфорумка. Така де - обща библиотека да има Wink Само малко съм мотлива, та сега ще се мотивирам.
Свекърва, като каза за крадене на цветя и се сещам. Преди време бяха насадили 100 лалета пред бингото до бившия магазин Нева. Една сутрин полянката осъмнала разровена. На камерите се видяло баба с чувал. Резултатът - от 100 лалета успяла да изрови 99 tease Ей такива да ги смачкам! Пред нас не просто късат цветята, ами ги ровят и с корена. Току някоя сутрин изникне нова дупка. beating Много ме е яд на тъпото поверие, че само крадено цвете се хваща. Майка ги анатемосва, че който краде така цветя - изсъхват му ръцете. Да видиш как се озъртат бабите от квартала biggrin
Хехе, баба ми изключва телефона, като просто затвори на някого. Не знае какво е да го изключиш, че никой да не може да звънне и да иска. Wink
Сега чакам майка или татко да се появят и "който има внуци - да ги гледа". Имам нужда да взема душ на спокойствие.
Ето един поздрав към края на лятото

* Picture 0021.JPG (54.75 KB, 1600x900 - видяно 145 пъти.)
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #362 -: август 19, 2015, 08:10:11 »

Пак ли съм първата днес?
Ето едни рози, дето не съм ги крала, сервиза - също. Крадена е снимката, но не е с комерсиални цели Wink
Ами да, просто нямате представа какви разговори и на какви децибели се водят между сестрите Къчеви /по баща/ с префърцунени имена Жулиета /на баба Жела/ и Диана /на баба Димитричка/, съответно на 88 и 86 години smile. Как милите нямат внучки да им подновят имената Wink. Аз само разправях, че второто ще го кръстя Желана, ако е момиче. Пък майка ми казваше, че името идвало от желва - костенурка на хасковски и няма да е същото. В действителност е от желязо - Желязко, Жельо, Жела, та можеше да се навия и за Ръжда  Wink
Фани, бабата дъвчеше листа от черен пипер, нали? Търсих дали са  Aviator палмови  Wink ама нищо не намерих. Помня, че и ги приготвяха по специален начин и не и ги даваха без повод...
Хайде, приятен и ползотворен ден!
А, Аличка се разпъргавила.

* rosi9_n.jpg (55.52 KB, 800x600 - видяно 146 пъти.)
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: август 19, 2015, 08:42:19 »

Добро утро! Моля, моля аз съм първата за деня в 1 и нещо. После Али, после Свеки. 3 е за щастие. Свеки, верно ли са Къчеви, без Н? За 1ви път чувам. Ха така Али, използвай бабите на макс.  Yes
Туй с бабата на Ананди съм го изтървала - тя горката ще си иде без време от някой сърдечен удар, че тоя младия никой не слуша.  diablo
Майкини пък имаха гости снощи - от Турция, състуденти, изселници. Редуват се, едно лято наште гостуват, на другото приятелите им. Та сутринта ги събудих в 7. Ми така де - който има гости, да не си забравя телефона в спалнята където са те...
Друго няма за фалене все още...
Лек ден!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: август 19, 2015, 08:45:00 »

Свекърва, извор си ти smile

Добро утро и от мен smile

Мноооого ме мързи днес, ама много. Само толкова ще напиша от мързел.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: август 19, 2015, 08:58:53 »

Добро утро и от мен. То, докато се наканя да пише, си стана добър ден...

Свекърва, много,ама много се смях на историята с телефоните. Едно мило ми стана как си живеят още  в ония времена smile Да ти е жива и здрава лелята, пък когато може-да вдига телефона smile

Али, да се възползваш максимално от баби и дядовци. Аз като се замисля, мен едната ми баба почти ме е изгледала. И все хубави спомени имам...Вземаше ме вечер от детска градина и ме водеше на работа при нея. Тя беше главен счетоводител на вторични суровини и аз се ползвах с привилегии - секретарката на шефа (една русокоса и дългокрака кака) ми даваше да играя игрички на компютъра й. И ме черпеше с бонбоните на шефа.  LAUGHTER DANCE

Тоя индийски сериал съм го засичла при баба и мама. Последно гледах как едната девойка тича за изпит (преди повече от 2 месеца), понеже бабата я беше упоила.
Сега ще се заровя да търся инфо за тея "палмови" листа от черен пипер Wink

Панде....ако знаеш и мен как ме мързи....ама като се сетя как всичко мен чака...
Активен
svekarva

« Отговор #366 -: август 19, 2015, 09:12:34 »

Панди, как си с хемоглобина? Не си такъв човек, мързелив heart heart heart
Фани, да, Къчеви са. Прадядото живеел на къча "края" на Нова Загора, та затова. Само дядо остана с фамилното име, братята му се водят Стоянови. Баба ми много се ядосваше и се майтапеше, че точно по тази причина му родила две момичета, да "затрие" рода
Ето ги, майка ми е в скута на баба си по бащина линия, до нея е прадядо Къчев, а момъкът с очилата е дядо. Баба е бременна с леля, та тя не се вижда. Другите баба и дядо са по майчина линия.
Бабата по майчина линия била "зафатна" /има какво да хванеш по нея/ мома, та много я искали и я омъжили на 15, а родила на 16. Имала много тежко раждане и разправяха, че помолила Господ да не ражда никога повече, а жените в рода и да стават майки след 27. Баба ми останала единствено дете и баба, майка, леля и аз наистина сме раждали след 27, което за онова време е почти срамно. То аз даже се водех в картона "стара първескиня".
Сега се замислям, че къч се употребява за ритник...Хм и да питам, няма кой да ми отговори от сестрите, че е по- лошо blum

* IMG_4343.JPG (63.59 KB, 400x282 - видяно 1946 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: август 19, 2015, 09:30:08 »

Али, добре си го решила. Едно време имах подобна идея, ама не исках да те занимавам с приумиците си, та май си замълчах. Не помня. smile

Свекс, това за след 27 , според мен де, си е благословия хахахах pardon. кефи ме снимката,  благороднически застанали са.

На другите добро утро, летен поздрав с картинка smile
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: август 19, 2015, 09:33:12 »

Здравейте момичета smile

И аз обичам да чета книги, та с удоволствие ще се включа в изпращането на книги.. Хайде да си направим една такава тема и да си разменяме книги..

Взимала съм цветя от улицата, но само такива, от които можеш да засадя и да ги отглеждам.. Много обичам цветята и не одобрявам унищожаването им.. Още повече ме хваща яд като чуя, че някои е съсипал труда на хората..

Тук малко захлади и сега се диша нормално.. В края на месеца ще имам 2 дни почивка и мислим дa си направим малка екскурзия до няколко града тук на острова..

Да ви покажа новите ми картини, малко са на криво, но това са подробности  lol

* WP_001389 (4).jpg (21.7 KB, 448x336 - видяно 134 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: август 19, 2015, 09:36:53 »

Много хубава идея с темата за обмен на книги. Можем да я наречем форумна Библиотека blum

Джози, готини са ти картините, оттук не виждам особена кривота. Wink good
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: август 19, 2015, 09:45:18 »

Аз също съм ЗА форумна Библиотека.
Ех, сега да съм на мястото на тая мацка...с кеф ще се науча да карам сърф!!

Скоро не съм показвала интересни снимки. Днес попаднах на един канадски фотограф (Денис Фест), който е уловил мързеливата почивка на полярна мечка в цъфнали поля.
« Последна редакция: август 19, 2015, 10:15:45 от nansita » Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: август 19, 2015, 09:48:54 »

А тук мецата се опитва да си откъсне цвете със зъби....

резултатът..

И спирам!
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: август 19, 2015, 10:02:31 »

Позволих си да направя тема с такова заглавие, Библиотеката ни, заповядайте вътре да обменяме книжки :

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37260.new.html#new
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: август 19, 2015, 12:01:15 »

Свеки, не казвай на леля си и майка си обаче на турски "къч" е задник, дупе...  Girl_hide Почувствах го като морално задължение да ти кажа. Малиии, много отговори връщам се да чета  shok
Активен
svekarva

« Отговор #374 -: август 19, 2015, 12:35:28 »

Свеки, не казвай на леля си и майка си обаче на турски "къч" е задник, дупе...  Girl_hide Почувствах го като морално задължение да ти кажа.
funnytooth funnytooth funnytooth Абе няма как да не са знаели, защото Хасково е с многобройно турско население, а и къщата на баба ми е в турската махала. Хаха, нещо като деликатен превод, че живееш на "задника, или на г. за на географията" явно се е явявало "накрая" на града. Представяш ли си, дядо е бил главен счетоводител в банката, пък да се казва Задников funnytooth Пък може да идва от факта, че се е гъзареел crazy, виж старият Къчев какъв е наперен Wink
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: