Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:55:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177295 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: август 18, 2015, 11:36:57 »

Свекс, без корен ли са?
това е турта нали ?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: август 18, 2015, 12:01:28 »

svekarva, сега се сетих да поясня - майка ми и беше на гости през седмица, а от петък бяхме при свекърите. А най-готиното е, че мама я изпратиха изненадващо две седмици командировка в София и пак ще си е при нас  yahoo
На снимките във ФБ съм със майка  girl_wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #347 -: август 18, 2015, 12:22:35 »

Аз се прибирам от дълга и изтощителна разходка. Бяхме с майка, татко и Дребосъчето. Татко го взехме, за да ни гледа в рокли и да тича след гълъбите по площада, докато мерим рокли. Wink Малко ми е едно такова... blush Нашите ми купиха рокля за сватбите. Не от нямане, ами и аз не знам защо. Много, ама много съм щастлива, ама хем ми е малко сконфузено - на тия години не спират такива изненадващи неща да правят.
Получих си пратката... Хора, Еми се е престарала! 5 (с думи пет) книги shok Ще падне едно яко четене. И понеже казахте Бай Брадър - идва сезонът на голямото четене, поради липсата на нещо интересно за гледане. Реалитита не гледаме pardon
Приказката за синджира и козата ме подсеща за онзи хит "Пирамиди, фараони". Там май Володя го споменава funnytooth Сега се сещам и за други изрази: "Все сам тичам, пък все втори". Както и "Най-мразя крастав да ме пощи".
Снощи си приказвахме с моята приятелка в София до 1 часа. Само щуротилки crazy Още ме държи. Не ми обръщайте внимание - такова ще ми е настроението днес.
juji, само така Bravo Хубаво е, че рискуваш. Ето, че ако предприема нещо, човек може само да спечели. Аз поне така разсъждавам за работни места. Научаваш нещо ново, нови хора, нови контакти, пък ако ще и да е за малко време. На този етап можем да си го позволим. Виж, вече като напреднат годинките, човек се поспира и се съобразява с повече обстоятелства.
Хехе, ние последната седмица бяхме страшна компания - аз, майка, свекърва ми и нейната свекърва... girl_haha Не питайте как се отразява на най-малкото женско в семейството...
За храна - не ми се говори. Толкова съм злояда и през годините съм се наслушала на тъпотии. Вечно из моята чиния някой е ровел да види какво има, защо го има, колко го има, какво няма, защо го няма... beating И аз като Еми бях от малкото, които обикаляха залите, напук на приказките за храненето.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: август 18, 2015, 12:42:45 »

Оф, ами и на мен не ми се гледа след снощи.. Принципно се плаша.. Защото като кажат, че това е представителната извадка от обществото и  shok bad Циганин-гей, блондинки по душа и по коса, разкривени от силикон и операции, вуду-магьосници, говорещи с мъртви, ненормалници, които разбират от всички и са със силно изразено чувство на управници (а управляват само себе си  crazy).. Пълен ужас... Искам и аз да чета нещо.. Дайте предложения.. Леко и неангажиращо, но интересно..  blush

Али, на мен нашите ми купуват постоянно..Купуват и на Илиян постоянно... На него му е адски неудобно...  Преди 1-2 години постоянно спорехме, като им кажех, че не искам да си дават парите за мен, но майка ми казва, че живота й няма смисъл.. Сигурно после ще го търся това време, ама сега ми е гузно  sad
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #349 -: август 18, 2015, 12:44:30 »

Това пък е моята кражба от парка blush. В манибелта /как е на български Wink/ си нося ножичка и кълцам де що хвана, докато не ме хванат.

Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Това не мога да го повярвам !!! Сигурно има някакьв смисьл, който аз не разбирам. Какьв е?

Какво е "манибелт"?
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: август 18, 2015, 13:06:54 »

Манибелт - колан-портмоне или знам ли.. Няма точно дума май..  huhhuh.gif  girl_haha
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: август 18, 2015, 13:21:10 »

От англ. Money -belt. Кой каквато асоциация си направи. Едно време продавачите по битаците имаха от тия - да прибират припечеленото в тях.  blum
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #352 -: август 18, 2015, 13:29:12 »

Като кондукторка laugh laugh laugh Вечно съм с такава асоциация. Майка казва "като кондукторка" за  някоя, която ползва убийствено ярко цикламено червило.
Майка пък не носи чанта през рамо, че била като пощаджийка...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #353 -: август 18, 2015, 13:56:27 »

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37234.600.html
Инаааа, "истина ти казвам" /цитат от Библията/, повярвай  funnytooth И мънибелта е на снимката. За пети или шести път крада цветя, храсти, билки...И си нося ножичка, има някои с жилави стебла, няма да си развалям маникюра я. Тази сутрин си взех и сапунерката фотоапарат, че в парка има едно много необичайно куче - смесица между кон и котка, та да го снимам. Нямаше го и щракнах онова цвете, дето се слага в пакетчетата за миене на бебета. Не го кръцнах, защото е точно до кучешкия кът и не се знае с какво е поливано.
Еми, да, турти са. Те са саморасли, от миналата година и са толкова гъсти, че имат нужда от разреждане, за да станат с по- едри цветове. Хехе, плащам си данъците, карам се на циганите като хвърлят боклук и чупят пейки и детски площадки, нямам куче да замърсява...полагат ми се цветя за благодарност smile. Абе доста ме е срам и страх, като вадя ножицата, ама нали трябва да си вдигна адреналина, иначе ще се скапя от скука.

* IMG_4368-001.JPG (60.78 KB, 280x170 - видяно 2125 пъти.)
Активен
svekarva

« Отговор #354 -: август 18, 2015, 14:06:26 »

Ей ви и една снимка на терасата, да видите в каква джунгла живеем. Природозащитничката от съседния апартамент зорко бди да не махнем клона на отвратителното дърво....

* IMG_4364-001.JPG (69.45 KB, 320x240 - видяно 2137 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: август 18, 2015, 16:13:28 »

много убаво нещо е туртата. Свекс и леля ми така обича да краде. казва че го прави щото като откъсне цвете и си дига адреналина , сакън да не я хванат. pardon

Али, даже още  1 книга щеше да има, ама чак нощес я дочетох и не те дочаках хахах.
следващата серия- зимата.  И аз риалитита не гледам вече, отъпяха ми. Гледам си великолепния век, правя си йога на новата си постелка, чатя си или си чета късно вечер. Ако е топло- стоя по пейките с приятели.  smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #356 -: август 18, 2015, 17:44:12 »

Хехе, плащам си данъците, карам се на циганите като хвърлят боклук и чупят пейки и детски площадки, нямам куче да замърсява...полагат ми се цветя за благодарност smile.

Видяно така…
Но най-вече щом са саморасли, иначе щях да те порицая  crazy Спонтанно на всеки му се случва по ведньж, ама да си носиш ножичка за целта… Шокирах се  pardon  lol

ПП. Днес само те цитирам  забелязах
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: август 18, 2015, 18:45:38 »

Абе туртата не се ли ползваше като лек за разни женски болести се замислих сега.  crazy Свеки, кради си на воля. У наше даскало като има семинар крием саксиите, че детските учителки от околията са като вършачки, горките цветя, след тях са жалка картинка... cray
Срещнах бившата си шефка, ако не сте виждали гьон сурат елате ше ви я покажа - безценен екзепляр от вида. И как ми се хили мазно насреща, лицемерка  beating да й приседнат дано паричките дет ми дължи. А дано, ама надали.  diablo
Както и да е, ще ходим на фризьор майка и дъщеря - Кари връхчетата, аз малко повече... Еми, Великолепния и аз го гледам. Сега ми е за 3ти път. Ма да ти кажа 1вия път когато го гледах по турската тв имаше моменти, които не разбирах добре, защото използват стари османски изрази. Минава време докато им свикнеш на стила.
Я разкажи, Свеки за Ананди, че днес го изтървах - Джагдиш върна ли се или си мвчтаеха само?
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: август 18, 2015, 19:18:06 »

Фани, точно за женски неща е, безплодие включително.А и е красиво растение. Векът не мога да спра да го гледам, много ми е забавен. Ползват много стари източници, затуй- поети, цитират Корана и прочие. smile

Активен
svekarva

« Отговор #359 -: август 18, 2015, 23:28:51 »

Не, не се върна. Явно бабата пак беше дъвкала от онези листа и и се привиждаше, че Джагдиш горко се разкайва. Разделиха имота на 6 части и аха да изплатят дяла на момъка, Ананди се усети и дръпна разобличаваща унищожителна реч, че свободата и не се купува толкова евтино и сега ще го съди за многоженство.
Лечебни са едни по- различни турти, с червени цветове с жълто ръбче. Тези са декоративни, но миришат на същото. В действителност даже са извън парка и никой не ги вижда. Догодина ще се изродят съвсем. Обаче се засрамих и няма вече да крада blush.
Хехе, днес леля ми имаше РД. Питам майка ми дали и се е обадила на мобилния да и честити, пък тя ми казва, че не може, защото леля не си е вкъщи, а гостува на приятелка. Опитах се да обясня, че мобилният затова е мобилен и се носи навсякъде. Леля ми се обади след четвъртото набиране, честитих и и докато отивах към майка ми казах, че сме се чудили защо не вдига. Отговорът беше смайващ "Ама аз не съм в Пловдив, няма как да ме наберете!" Oh my .... Да се смееш ли, да плачеш ли с тези технологии... Oh my ...
Тази вечер се срещнах и с чужбинската приятелка, дъщеря и и внучка и. Малката ще стане на 3 през октомври, още е с памперс и биба в устата, ама се оправя на четири езика. Говорим си ние за лак за нокти и пробваме един, а Мила /така се казва/ иска да и сложим и на нея. Майка и се опитва да обясни, че само майки слагат лак. Без да се замисли, госпожицата изръси "Мила мама мон Лили" Била майка на куклата си Лили  funnytooth, с две думи, има всички права.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: