Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:40:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177257 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: август 17, 2015, 11:15:41 »

Свекс, не знам доколко е валидно по темата ти. Но ще ти кажа аз покрай баба ми, с коя поговорка се научих да се теша. "Септември може да дойде не такъв, какъвто го чакаш"  smile

Аз съм се затърсила за червенки дамски кубинки и ботуши чизми над коляното, това ми се носи тази зима pardon

Поздрав с Париж :

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #316 -: август 17, 2015, 11:21:54 »

Привет, привет !

Аз нали сьм ваканция, а тук е хубаво времето и не сьм на вашата вьлна  blush Поговорка хич не мога да се сетя, надявам се, че е защото главата ми е празна, а не защото сьм свикнала да черпя наготово от нетя (или пьк двете са синоними?!).

Еми, хубав патьчен избор  good

Свекьрва, чак сега ми се отвориха очите какво значи този емотикон "  Aviator  " (не без размисьл, два часа му се пулих, за да разбера на какво аджеба е миришело)  pardon

Спи ми се ужасно, че си легнах кььььсно, кьсно, че четох разни монтесорски извори, пьк станах рано, че имахме голям зор за цоцане и ацане, но сьм супер добре  danceg danceg danceg

Фани, за прьста и живовляк би помогнал (като Хитьр Петьр и зьба сме ахахахха)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: август 17, 2015, 11:24:16 »

Фани  - и куркума, както и листа от алое *
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: август 17, 2015, 11:25:53 »

Ама, днес сте го писали дъждовен май?! Чакам аз да чета, с чакането и ще си остана  girl_impossible
По въпроса на Свеки: Каквато си я дробил такава ще я сърбаш или Каквото си надробил това ще сърбаш! Ама хич не звучи изтънчено като предната мисъл, а?
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: август 17, 2015, 11:31:32 »

Добър ден и от мен. smile
Сутринта се изсипа бая дъжд, а аз съм с автобусите тая седмица. Много неприятно. За капак, един несъобразителен водач на МПС си изкара понеделнишката злоба над мен и останалите чкащи на спирката. Мина с бясна скорост през огромна локва и ни изкъпа. Пристигнах мокра и с леееко развалено и киселеещо настроение.

Свекърва, аз се сещам само за 2 "Каквото посее човек, това ще пожъне" и "Денят си личи по заранта". Честно казано, не се бях сещала за твоя вариант на тълкуване на онази мисъл. В духа твоите поговорки, може да добавим и "Желязото се кове, докато е горещо".

Рататуй, Честит Рожден Ден! Опитах се да ти пиша във фейс-а, обаче нещо не искаше да се публикува съобщението и го зарязах. Бъди много щастлива, здрава и обичана!

Инче, ама се посмях с теб и емотикона lol

Фани, живовляк, крем от невен пробва ли?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #320 -: август 17, 2015, 11:34:47 »

Мани, мани, не ми се мисли как сьм го използвала явно НЕ по предназначение поне няколко пьти и какво ли са разбрали (нормалните) хората  crazy  pardon  lol
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: август 17, 2015, 11:45:44 »

Ами гледай сега, то се подразбира от контекста. Аз също съм го ползвала не по предназначение...по-скоро съм описвала полет или пък някаква голяма радост. ;)Тъкмо ви прочетох темата. Много мрачно сте го подкарали, но се радвам, че Марта е разбрала смисъла.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #322 -: август 17, 2015, 11:48:14 »

Верно се постьжни там, ама нещата от живота, какво да ги правиш, нали (уж) следвам детето  pardon

Ще го развеселим  Wink  Aviator biggrin
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: август 17, 2015, 11:57:38 »

И аз се сещам само за вариантите, които сте посочили..

Ина, за твое успокоение, да ти кажа, че и аз разбрах емотикона по-късно  funnytooth

Еми
, да ти кажа от постоянните ти снимки от Париж, преди няколко дни сънувах, че се разхождам из градините на Версай.. Може догодина да отидем с Илиян в Париж като двойка....  pardon
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: август 17, 2015, 11:59:18 »

Тони, дала съм ти лек наклон начи хахах

Аз този емотикон го ползвам като летяща с палмови листа, тЕЙ  чеее... pardon blum

Я вижте колко лесна украса- боядисана клонка с малко оригами :

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: август 17, 2015, 12:56:31 »

[/quo
И аз се сещам само за вариантите, които сте посочили..

Ина, за твое успокоение, да ти кажа, че и аз разбрах емотикона по-късно  funnytooth

Еми
, да ти кажа от постоянните ти снимки от Париж, преди няколко дни сънувах, че се разхождам из градините на Версай.. Може догодина да отидем с Илиян в Париж като двойка....  pardon

А ти ходила ли си там? как разбра, че е Версай? blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #326 -: август 17, 2015, 12:59:15 »

Хихи, аз съм много тренирана да хващам и най- малкия намек за назъбените листенца. Трябва да съм нащрек всеки момент, че да няма после изненади. Wink Ще видите, само още малко да ви пораснат децата. Друг начин да опишеш горното състояние на емотикона е да смениш местата на буквите в думата - примерно "овде", вместо "одеве". Така че не се притеснявайте, никой нищо не си е помислил Wink
Да, виждате ли, няма в българския фолклор мъдрост, показваща, че днешните трудности ни правят по- силни. Май на Фани "каквото надробиш, това ще сърбаш" най- се доближава, но се приема като отрицателно следствие. funnytooth Извод: Дейл Карнеги и всички останали бизнес мислители трудно ще ни мотивират положително без да звучат застрашително. А, сетих се в момента за "залудо работи, залудо не стой", ама пак не е същото.
Ина, имам и аз какво да кажа за вашата тема, но ако ще ги пазиш нещата и ще ги показваш на децата след време, по- добре да не пиша там Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: август 17, 2015, 13:17:33 »

Фани, аз съм била в Париж няколко пъти и никак не ми харесва.. Стигнах до заключението, че е защото е прекралено романтично, а аз съм ходила като ученичка и съм била на друга вълна.. Та, сигурно ще го преоткрия с Илиян (двамата заедно не сме ходили във Франция изобщо.. ) heart  pardon Миналата седмица наши приятели се върнаха от Монако, Ница, Кан.. Харесвам Ница, както и Монако и Монте Карло, но е прекалено скъпо и нямаше как да отидем преди сватбата, макар че ни поканиха  sad pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #328 -: август 17, 2015, 13:24:51 »

Пиши спокойно, аз за тях подбирам  good
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: август 17, 2015, 13:42:01 »

Хехехе, представих си те как дебнеш момчетата за най-малкия намек lol
Честно да ти кажа, моята свекърва е много либерален човек. Поне според синовете си. Да,ама на ММ брат му взе баш на рождения й ден да й признава разни свои изцепки. Преди сватбата останахме двете по женски и така си поплака...колкото и либерална да е, много тежко прие "изповедта" на малкия си син. Той пък не си дава сметка колко много я е разочаровал и си продължава в същия дух. Че взел да й обяснява, моля ви се, как му помагала на мисловната дейност... Aviator

Ох, още щях да пиша, ама ме прекъснаха 100 пъти. И забравих какво!
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: