Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:15:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177352 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #330 -:
август 17, 2015, 13:45:35 »
Здравейте, дами!
Малко минорно настроение лъха, обаче аз си пооправих леко нагласата. Ей, сутринта беше толкова кофти - току пръсне и спре. Ни да излезеш, ни да влезеш вкъщи. Резултатът беше, че Малчо се скъса да мрънка. Скъсаха ми се и нервичките
Тя е и леко мрънкаща, че голямо внимание беше на вилата, големи глезотийки. така де - хем празник имаше, хем подаръци, пък и много баби се насъбраха.
Сега пак пекна слънце и ще се разходим
На дневен ред е да уча Мънинка да прави букет от листа.
Досега с майка гледахме рокли и...
Емоции с тия сватби! Утре ще ходим до магазина на комшийката. Леле, тя какъв генератор е на идеи! Задръстихме се с гледане из нета. Малко по-късно ще ви покажа и онази прословута рокля на Габриел. Досега си писахме и щуротийки с моята приятелка. Абе, много готино ми стана!
Намислили сме да ги водим на детската железница. Те си обичат щурави работи. Пък и кой нормален ще ги юрне баш там по тепетата
Рататуй, честит празник!
Бъди много обичана и глезена!
Свекърва, ти да не връткаш за позастаряващи мъже по парковете? Моля те - за теб само най-доброто
Нанситке, ами то се говори, че някои от писателите ползват
за полет на мисълта. Сега на пръв прочит се сещам за Стивън Кинг. Не е работа една майка такива неща да чува
Отивам да готвя и да мисля пословици и поговорки.
П.П. Ето едно колажче. Не стана по начина, по който го мислех това сваляне. Прибягнах до стар и леко нелеп метод. Снимах с фотоапарат. Поизгубиха се цветовете (най-вече наситеното жълто), но пък идеята в случая е важна
untitled145.JPG
(36.53 KB, 500x629 - видяно 140 пъти.)
«
Последна редакция: август 17, 2015, 14:08:08 от Alichka
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #331 -:
август 17, 2015, 14:39:27 »
В моя квартал повечето от 14 годишните и нагоре, летят с "палмовите листа" на емотиконката ни. Та не се впечатлявам толко. За мен са по-вредни цигарите и алкохола.
Али
, пратих ти книжки днес по еконт.
роклята е страхотна.
«
Последна редакция: август 17, 2015, 14:41:25 от emmmmmy
»
Активен
Alichka
«
Отговор #332 -:
август 17, 2015, 15:17:51 »
Да си похваля мъжа - полагали им се подаръци от работата. ММ ми се обади да ме пита какво искам и аз изброих няколко неща, а той да избере. Избрал ми преса за коса. Не че нямам
Едната я ползвам само за вафли, че иначе много ме скубят гребенчетата. Другата е доста слабичка. Сега от мерак се опнах в главата.
Божкееее, к`ва жега
Не стига, че готвех и в кухнята е настанало ад. С пресата вдигнах градусите допълнително. Пък и с това п*кливо време навън
От сутринта вали и пече сигурно по 15 пъти. Е, ако и с този тропически климат не тръгне орхидеята - режа я на салата!
Емиии, не знам просто какво да кажа
Скоро и аз ще зарадвам някого. Да видим кого
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #333 -:
август 17, 2015, 15:39:23 »
Аз пък си имам нова Орхидея вкъщи, подарък от кръщелницата ми
Али,
харесва ми фирмата на мъжа ти.. Защо и на моя не е такава
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #334 -:
август 17, 2015, 20:30:46 »
Привет и от мен.
При мен новости, напуснах работата за която ви говорих ,предложиха ми в счетоводството на общината, рискуваш и днес ми беше първи ден на новата работа.
Пак нови хора, нови неща за учене направо не мога да направя в къщи нищо освен да се изкъпя и да си легна. Много нова информация само в рамките на месец
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #335 -:
август 18, 2015, 07:57:50 »
Здравейте
Аз се завърнах от гости на свекърите. И преди да сте подхванали Биг Брадър, да подхвана темата за свекървите. Този път много и се радвах на мойта свекърва, много ми беше приятно с нея, докато в един момент не подхвана защо не съм искала да ям нищо, никакви плодове не съм яла. Аз само премигнах, защото си мислех, че поне най-близките ми роднини са запомнили какво може и какво не, уж гледах да не се ядосам, ама тя не оставяше темата и малко може би се изнервих,, защото се усетих, че свекър ми се влючи в разговора да замазва положението. От малка не разбирам хората, които се бъркат в чинията на другите. Мисля, че вегетарианците ме разбират.
Видях, че за поговорки си говорите. На ското чух от баща ми една нова мъдрост - "положението е синджира си иде, козата я няма"
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #336 -:
август 18, 2015, 08:18:28 »
О,
Панди,
здрасти!
Аз пък разбрах, че майка ти ще ти гостува през изминалата седмица
Не ни се връзвай, забравяме, не че се бъркаме
Приказката за синджира е забавна
. Хехе, интересно ще е да я употребя в подходяща ситуация
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #337 -:
август 18, 2015, 08:48:16 »
Здравейте!
Еййй, Али се уреди! Да ти е честита новата придобивка. На ММ му подаряват билетчета от лотарията и някви брандирани чаши, раници, тефтери и други простотии. Казала съм му да не ми носи вкъщи такива боклуци, че само прибирам и после не се сещаме за тях.
Орхидеята е много красива! Аз снощи поливах и торих моите. Сега ги чакам да благоволят да пуснат нови цветоноси и да ми красят.
Жужи, много се радвам, когато хората рискуват и поемат живота си в свои ръце.
Имам колежки, които само се оплакват как не им харесва работата, идват с нежелание, а същевременно нищо не предприемат, за да си променят положението към по-добро. Пожелавам ти много успехи на работното място.
Панде...много неприятна ситуация. Аз пък бих й обяснила защо не ям определни неща. В случая не става дума за прищявка, а за здравето. Така че горе главата, хич да не ти пука.
Ейй, тая приказка за синджира и козата е много смешна.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #338 -:
август 18, 2015, 08:52:27 »
Добро утро! При нас е прохладно - 20 градуса. Живее се, голям дъжд беше снощи. И сънувам разни вампирища. Ма само заради Инчето и Марта ще да е. И се събудих със необяснимото желания да отида до Трансилвания. Май ще напрасим някой есенен уикенд, ако пестя, че всичко ми се иска. Оооо, и да, да не забравя - каним ви на Baby Cup по худ. Гимнастика на 22.11.15г. Така се радвам, че се организира нещо в града, нещо по-различно от Фики Стораро и Азис...
Ние вероятно ще сме в ансамблово съчетание
Панди, свекитата не са хора убедила съм се, в природата им е да изненадват. На мойта така й олекна като казахме да не идва тая седмица, вика: Аааа, добре - и без това съм канена на бабина" За нея е закон божи да ходи навсякъде където я поканят - бабини, сватби, погребения. Змея се събуди!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #339 -:
август 18, 2015, 08:53:47 »
Цитат на: pandapanda в август 18, 2015, 07:57:50
Здравейте
може би се изнервих,, защото се усетих, че свекър ми се влючи в разговора да замазва положението. От малка не разбирам хората, които се бъркат в чинията на другите. Мисля, че вегетарианците ме разбират.
Видях, че за поговорки си говорите. На ското чух от баща ми една нова мъдрост - "положението е синджира си иде, козата я няма"
Пандич, този проблем го имам от дете, тоест- другите явно го имат с мен. Вече не обръщам внимание. Просто игнорирам поканите да хапна малко пилешко, фразите Нищо няма да ти стане, както и напоследък собственият ми мъж, който твърди че-сега кат не ядеш глутен, какво ли ядеш .
Мии 30 гОдин оцелях, силата ми става повече, не по-малко, единствената жена в нашия фитнес съм- явно се справям
. Така че просто- да вмъкна още 1 поговорка- керванът си върви, кучетата си лаят.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #340 -:
август 18, 2015, 09:28:08 »
Еми
, много добро попадение с поговорката
Аз знам, че не трябва да се връзвам, ама от нея не го очаквах. Интелигентна жена е, и е в течение на всичко.
fanimira
, аз съм фен на художествената гимнастика. радвам се, че Кари има къде да тренира и че имате хубави събития в града. Жалко, че едва ли ще имам път натам тогава, че да я видя
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #341 -:
август 18, 2015, 09:29:16 »
Ха, добър ви ден.. Последен работен за тази седмица..
Днес пак съм от много рано.... Толкова беше тъмно сутринта..
Жужи
, поздравление за решенията.. Харесвам решителните хора.. Надявам се и аз след сватбата да стана такава.. Или ще бременея, или се махам от тук няма да издържа дълго на такова натоварване и с този противен гъз (без извинение) на съседния стол
Панде
, разбирам те на 1000%, докато не ядях никакво месо, свекървата не спираше да ме пита какво искам да ми приготви.. Как едва ли не нямало какво да се яде, ако не ядеш месо.. Всичко звучеше все едно съм най-специалната част на кралското семейство.. А собтсвеният й син не ядеше никакво месо, освен мляно.. Добре, че го научих да спре да яде тая пумия под формата на кайма
Нати,
как ториш тия орхидеии, я ми кажи в темата с цветята?
Еми
, дай някоя снимка за вдъхновение
Фани,
да се стопля при тебе, че си близо до морето, а искам топлина и слънце
Фики си е перфект, какво се оплакваш? Тоя от снощи, който влезе в Биг брадър по-добре ли е
Нов отг...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #342 -:
август 18, 2015, 10:43:44 »
Тони, днес се спрях на две неща, в златист и в сребрист тон.
Не мога да ви чета всички днес, че се разправям със сметките за парното
, така че поздрав :
Giuseppe Zanotti
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #343 -:
август 18, 2015, 11:27:54 »
Това пък е моята кражба от парка
. В манибелта /как е на български
/ си нося ножичка и кълцам де що хвана, докато не ме хванат.
В случая съм доволна, че намерих приложение на чудноватия подарък за 60- годишнината на съпруга. Бях му хвърлила мерника, ама в последния момент се смилих и сега му бърша редовно праха. Каната таи, става само за сухи цветя.
IMG_4370-001.JPG
(56 KB, 320x240 - видяно 2110 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #344 -:
август 18, 2015, 11:32:02 »
Йухууу минавам само набързо помежду многото работа тази седмица
Обожавам Отчаяни съпруги, тази рокля и аз я помня
Аз като спрях да ям месо мама каза, че съм от някаква секта (напълно сериозно), сега вече повечето свикнаха, но имах лекции от всички
Поздравления на всички за всичко каквото съм пропуснала
За поговорки много обичам - Ако се скваси Дунава, ще падне кусане! (по повод ако, ако...)
Орходея имах една, ма май я уморих, хич не съм цветарка
Иначе са уникално красиви
Знам че се торят с някаква специална за тях тор от цветарските магазини
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]