Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (9/78) > >>

nansita:
Ами доколкото схващам, представлява един лист с менюто за вечерта - какво ще се сервира, в колко часа, какъв алкохол има, има ли свободна консумация...може да е оформено и като програма, но трябва добре да се координира с DJ.

alexandrova_90:
Ще има ястията за вечерта, алкохола и безалкохолните, задължително, понеже ние няма да имаме бутилки по масите (никак не харесвам, този кръчмарски подход  :no: - без да обиждам някого). Това за програмата не се бях сетила, но е удобно - ДА. След като се координира, кое в колко часа ще бъде с ДЖ, за да няма някой гости на терасата, за да пушат и да изпуснат интересните моменти  *THUMBS* Отново точки за Нат :)  :loving:

Cerise:
Аз меню няма да имам, тейбъл картички - задължително, ще едят по 8 човека на маса и ще е важно да са добре подбрани компаниите, по-голямата част се познават. Но все пак има такива, които са да кажем кумове и кумци едни на други - ще са на една маса, братя и сестри с половинките им.
Иначе, сутринта се събудих с нова идея, да нямам панделки по столовете. Просто изчистени калъфи.

lorka888:
Разбрах, за мен ще бъде излишно,понеже храната така или иначе е поръчана и платена и да я гледат и да не я гледат черно на бяло тази ще е. Алкохола ще бъде на масите, а ритуалите винаги има шанс да се изместят +- 5-10 минути. За свободна консумация ще има алкохол и безалкохолно, в случай че на някой не му харесва това,което сме взели, но ще се заплаща от гостите на момента.

nansita:
Аз също не планирам панделки по столовете. Имах идея да сложа помпони от тишу, но като се позамислих, отпаднаха. Сватбата е на открито и въпреки, че ще е края на юни, всеки ще има нещо връхно, което ще преметне на стола. Вероятно на закрито ще се случи същото...Каквото и да има по столовете - панделки, цветя, др. украс - ще остане под някоя жилетка, шал, сако...и малко се обезмисля цялото украсяване.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница