Украса на ресторанта - 14-та част
alexandrova_90:
Това е идеята ми, което казва Нелка! Иначе то е ясно, роднини, които не се понасят няма да седна един до друг, но има вариант и да нямат друг избор, ако останалите са се настанли вече.. Затова съм "За" персонални картички, кой, къде да седи *THUMBS*
nansita:
Има и вариант, при който семейство/ двойка, трябва да седнат разделени, понеже вече така са се настанили гостите. Понякога няма как гостите да се съобразят с това..затова, според мен, е добре да има картички с имената. Ще останат и като част от украсата на масата, ако са по-интересни.
alexandrova_90:
Това ми е целта, номерацията на масите, менюто, именцата .. ако може да са в унисон с украсата и да са с еднакви елементи, понеже ми влиза в цената на куверта ще мисля как точно да излгеждат по-късно, сега събирам само идеи.. Мислех да направя препкратка с поканите, книгата за гости, кутията за подаръци, които вече са поръчани на друго място... Но ще видим.. . *THUMBS* :P
lorka888:
Момичета,какво са тези менюта, които ще слагате?
melita:
Менютата дават информация за какво ще се сервира през вечерта, както и може да е написан алкохола, който се предлага.
Навигация
[0] Списък на темите