Украса на ресторанта - 14-та част
mari_i_i:
Привет,
в темата не е писано от миналата година, но имам питане към тези, които са ползвали параван зад масата на младоженците - такъв от воал. Колко може да струва наемането на нещо подобно?
Bube:
Здравей, mari_i_i!
Цената на паравана варира в широки граници, в зависимост къде е сватбата. Ако сте се спрели на ресторант, може да попитате направо с кои агенции работят и да видите вариантите. За Самоков например, цената беше 200-300лв. заедно с тюла/покривката и на булчинската маса. На мен ми се видя много и предпочетох да не наемам.
Nijolovateddy:
Съгласна съм с Бубе, цената варира много предвид факта дали имате агенция, кой град, кой ресторант, колко е голяма колоната. На нас само колоната зад масата на младоженците ни излезна около 150лв от агенцията.
denidimitrova:
Здравейте,
Лятото беше нашата сватба в Бургас и се доверихме на украса от професионалистите от https://jardin.bg/ останахме изключително доволни, които ни помогнаха да запомним този специален ден завинаги!
Alio101:
Здравейте! Моля за помощ! Предстои ми сватба на 15ти този месец. Искам да попитам Някой работил ли е със сватбена агенция "Той и Тя", Пазарджик? Имате ли мнение за агенцията? Наех ги само за украса на ресторанта и изнесени ритуал през Интернет, защото видях, че имат и голям сватбен център и ми се струват надеждни...., но честно казано не съм удовлетворена от кореспонденцията ни. Когато ги питах за цветята миналата седмица те ми отговориха, че това се уточнява една седмица преди събитието. Що се отнася до сватбената арка, свещници, камъчета и други джунджурийки не знам какви ще са все още, не знам и самата младоженческа маса как ще изглежда... :angry: Сватбата е след 2 седмици и вече се побърквам от притеснение имай предвид всички измамници в мрежата и факта, че трябва да им преведа остатъка от парите най- късно ден преди сватбата.... Ще съм ви мноооого благодарна, ако споделите мнението си за агенцията! :) :) :)
Навигация
[0] Списък на темите