Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (10/78) > >>

alexandrova_90:
Аз много мразя панделки, най-вероятно няма да имат дантелени такива и затова отпадат при мен. Само калъфи за столовете, които за щастие не са супер-мега лъскавки (което също избягвам) :bravo:

Anne_Shirley:
Аз се надявам столовете да са ок, защото не искам калъфи  :)) При мен ще е по-скоро обратното - панделки без калъфи. Макар че и панделки е силно казано, по-скоро някаква друга заигравка ще се измисли.

milenkata:
Точно каквото каза Нели - много пъти ми се е случвало да се опитат нас с Фил да ни сложат разделени на някакви събития, защото хората са се настанили така на масата , че да няма два стола един до друг... става много терсене....

Относно кой как и с кого на маса - комбинирайте по интереси! не по това кой с кого се познава... Пример:
Имахме маса на интелектуаците - лекар +жена му, брокер по недвижими имоти +жена му, маркетингова мениджърка и съпруга и, нбанкерка и мъжа и...... Никой с никой не се познаваше, но това са хора които все ще намерят обща тема на разговор.
Имахме и маса на която бяха всички баби и дядовци - те освен да си обясняват внуците им какво и защо имат още много теми общи на разговор

alexandrova_90:
 :offtopic: Именно, така го мислехме и ние с майка ми (тя си е организатор по душа, на нея съм се метнала), че другите много не умеят да преценяват.. Чудя се нещо.. Шефовете (моите и тези на Илиян) дали да ги сложа на една маса със съдружниците на майка ми и шефа на баща ми, или да са си на маси с колегите ни?  =] Хммм  :hysteric:

lorka888:
Като се сложат хора,които се познават на една маса,винаги може да се помоли някой да се премести един стол по-натам, дори да не се познават пак. На мен до сега не ми се е случвало да седя разделена от близките си, а не е имало табелки с имента. А пък и не ми се е случвало точно на сватба да водя някакви задълбочени разговори със съседите си по маса. Винаги е имало танци манци  :DANCE:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница