Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (68/78) > >>

Bube:
Фери, украсата ви е била много нежна, много ми харесва комбинацията на цветовете  *INLOVE*
Да те попитам - откъде са големите свещи на централната маса?

Feribotka:
Джъмбо :) Но не съм сигурна дали вече ги има...и дали в същите цветове :) Благодаря!

alexandrova_90:
В началото се бях насочила към декорация с бледо розови карамфили.. Има много вариации в Пинтерест.. После се влюбих в английските рози и се наложи да вдигнем бюджета, но определено не съжалявам. Комбинирахме и еустомите.. Много са красиви  *THUMBS*

florence:
На мен ми предстои да избирам цветя, но съм толкова боса в тази материя  :[ Декораторката ми иска от мен да си избера цветя, за да може да ми покаже примерни снимки и да ги комбинираме, за да ми изготви офертата. Знам само, че искам и рози. Сватбата ще е в цвят корал, на 3 септември. Много ще се радвам, ако някой разбиращ ми помогне поне с имена на цветя в този период, а ако прикрепите и снимки, ще съм безкрайно благодарна :)

Допълнение: за тези, които обсъждаха Арка - в момента в Лидл има арки за 17,99 лева. От шивашки магазин може да си вземете сатен, тюл, органза, панделки и да си декорирате съвсем успешно за не повече от 50 лева всичко,  според мен :) Успех!

Gehenna:
Цитат на: florence в април 11, 2016, 18:10:24

На мен ми предстои да избирам цветя, но съм толкова боса в тази материя  :[ Декораторката ми иска от мен да си избера цветя, за да може да ми покаже примерни снимки и да ги комбинираме, за да ми изготви офертата. Знам само, че искам и рози. Сватбата ще е в цвят корал, на 3 септември. Много ще се радвам, ако някой разбиращ ми помогне поне с имена на цветя в този период, а ако прикрепите и снимки, ще съм безкрайно благодарна :)

Ама florence какви са тея неща??? Кажи и да ти прати списък от 10-20 вида цветя, подходящи за сезона!
Все пак е нейна работа да разбира от цветя и да ти препоръча, а ти да разбереш.

Аз сто про съм по-боса от теб! Знам 5 цветя на кръст.
Отидох nа консултация за сватбения букет и дамата ми показа 10 вида букети и казва "ето това е пролетно, това всесезонно, това стои много красиво, това увяхва бързо". Написа ми един списък и си избрах после.

Няма да те е срам като не разбираш да питаш  :) Не може всички да сме разбирачи :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница