Украса на ресторанта - 14-та част
Feribotka:
Много ми харесват украсите с карамфили, макар честно казано и през главата не ми е минавало да си сложа точно карамфил на сватбата =] Основно цвете в моята украса бяха едни, на коити обаче не им помня името, но също са сравнително евтини, издържливи и много красиви: (тези розовите най-отпред на голямата украса)
Роси, аз свещници си бях направила с ето такива чашки: http://www.ikea.bg/home-decoration/Candles-and-candle-holders/Candle-holders/19345/20476/, само че не съм ги украсявала, а сложих два реда цветен пясък и свещичката ;)
Успех на всички сръчни булки *THUMBS*
rossi55:
Това с цветния пясък е доста добра идея :)
Колкото до сръчността - мисля, че аз тепърва ще се опознавам с нея :)
Feribotka:
Не се притеснявай, и аз се запознах с нея покрай сватбата чак ;) Има ли желание ще видиш как ще ти тръгнат нещата @}->--
Blue_Sapphire:
Aко не се лъжа, розовите цветя, които описва Feribotka, са еустома. Поне на това ми приличат много.
Аз обаче искам да обърна внимание и на друго цвете в показаната централна аранжировка. Това е цветето на малко по-заден план между оранджевите рози. Казва се алстроемерия - изключително красиво цвете, много нежно, сравнително издържливо, на добра цена и се предлага в много различни цветове, което го прави възможно да се приложи почти във всякакви аранжировки, както само, така и в комбинации с всякакви други цветя. Ето и една идея с него:
Feribotka:
Да, също много любимо мое цвете, но не го отбелязах заради приликата на другото с карамфила ;)
Навигация
[0] Списък на темите