Украса на ресторанта - 14-та част
Blue_Sapphire:
florence, действително както ти е казала Gehenna е работа на флориста или агента, който ще прави украсата, да те насочи към цветятя, които са тогава в "силата си".
Едно е сигурно - много е трудно точно тогава да ти доставят фрезии, божури, слънчогледи, хортензии, кали и орхидеи. Имай предвид, че това е най-неблагоприятния момент за орхидеи . Не че е невъзможно, но качеството им далеч не е идеално, а цената не е приятна. Иначе ако много държиш на някое цвете,което не е "в сезон" могат да ти го набавят, но всяко нещо си има цена.
Всякакви случки познава историята. Една булка правеше сватба средата на септември, но се затръшкала като малко дете, че иска лалета - е, всички и угодиха и получи лалета (цената нямаше значение) , но още до фотосесията и лалетата бяха.... :[ :\
Feribotka:
Съгласна съм с горните постове, нейна работа е да ти даде адекватни предложения :) Ние например отидохме до магазина, разгледахме какви цветя има, тя ни предложи според бюджета и сезона какво ще се впише, после ми изпрати линкове да им разгледам всички възможни цветове и разновидности и изобщо не съм се занимавала да търся цветя...все пак за какво им плащаме ;) Стягай ги малко т.нар. "професионалисти", че иначе ще ти се качат на главата :P
emmmmmy:
идея за флорално оформление на чиниите и около тях
maranthea:
Все пак ще си правя украсата сама. Вече даже имам избистрена идея :)
Масите ще изглеждат така:
http://media.snimka.bg/s1/5312/036867952.jpg?r=0
Като в средата вместо вази ще има бутилки от вино в различни височини, боядисани са в ментовозелено + дантела + канаваца (всички са различни).
Тишлайферите ще имат и от тези малките хартиени помпончета накрая вместо да ги връзваме с канап.
Номерациите за маса са направени по разпространената идея ot pinterest http://www.weddingbells.ca/diy-wedding-ideas/diy-wedding-project-rustic-vintage-table-numbers/
Имам 2 готови, защото в Слънчоглед си харесах страхотни пънчета, които се водят поставка за снимка..и още не съм решила дали да има само рамки или да ги редувам през маса.
Ще украся една маса в нас, ще я снимам и в деня на сватбата 3те шаферки ще трябва да я повторят. 7 маси са - един тишлайфер, бутилките, рамките и малко цветя, всичките са ми много близки и сръчни и ще се справят.
Важното е че малко, по малко нещата се случват -:)
Bube:
maranthea, много добре си го измислила *THUMBS* Моята идея е подобна, но с бурканчета. За номерата на масите ми е чудене, харесва ми това с рамките, но няма ли да излезе голям разход? Ти откъде си си ги взела?
Навигация
[0] Списък на темите