Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (66/78) > >>

Bube:
Blue_Sapphire, точно за такива топки (първата картинка) говорех - много са оригинални. И съм съгласна за трайността. Относно суеверията - човек не бива сам да си слага граници, робувайки на всякакъв род предразсъдъци!

kmilewa, аз съм още с намерение да се пробвам сама, като професионална помощ ще поискам само, когато ходя на борсата с цветя. Не знам до колко ще ми стигнат силите, но около мен има и много ентусиасти помагачи  :P

А мнението за цветовете - вече три пъти избирам различен акцент  =] Последната идея е да заложим на тъмно зелено и кафяво, а всичко останало да е бяло, шампанско, кремаво - темата е "Приказка в гората". Дори си измислихме нещо като семеен герб, който ми се иска да вградя навсякъде в украсата (ще показвам, когато е готов). Бурканчета, украсени с дантелки, свещи, зебло, малко шишарки, перлички. Основното цвете ще е гипсофила.

Blue_Sapphire:
Ето и една идея, лесно изпълнима дори и за подобряване на домашната атмосфера.

Blue_Sapphire:
Нещо ексцентрично, но много красиво в розово!

Blue_Sapphire:
И за последно се натрапвам с последователните постове, за да добавя една идея как карамфилите могат да стоят разкошно и в букет.

Като заключение искам само да добавя, че карамфилите могат да се впишат идеално както в по-елегантни украси, така и в по-ненатрапчиви, така че момичета, дерзайте!

rossi55:
Blue_Sapphire, именно нежния вид който придава карамфилът наклони везните в негова полза. Преди да разгледам снимки на украса с карамфили винаги съм си мислила, че искам сватба със слънчогледи.
:offtopic: Честно да си призная и аз гледах значението според езика на цветята. Мислех си, че не робувам на такива неща, но четох един роман "Езикът на цветята". Там главната героиня беше разучила езикът на цветята и правеше украса на сватба със слънчогледи и се чудеше, как може булки да го избират тъй като значел намек за непостоянство и последното цвете, което ще избере за собствената си сватба ще бъде слънчоглед. И аз, глупачето, се повлиях  =]
При мен също ще има акценти от дантела, вазите ще си направя сама от боядисани буркани, а "свещници" ще направя от малки чашки, украсени с дантела. Нещо такова:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница