Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (4/78) > >>

sunny_sun:
 :offtopic: вече пак имам хотел и се успокоих и сега е време пак да мисля за украса..
Моята идея с имената беше да сложа подаръчетата ,които ще са с малки етикетчета с имената примерно сем .Иванови и т.н. така няма да има табелки всеки ще вижда къде е ,плюс 2 от шаферките ,които ще помагат ..табло не бях мислила до сега но можеби трябва
Като цяло идеята ми с бордо и бяло предимно цветя и много изчистено пропадна ,защото ресторанта се смени...новия ресторант е с повече тъмно кафяво и там много бордото не върви.. :no:
А  и роклята е вече поръчана с бордо елементите и сега съвсем незнам ,как да направя тема цветове...

emmmmmy:
Бордо елементите на роклята, хич няма да пречат на една кралски изчистена тема в кафяво и златно. Просто идея :

alexandrova_90:
Не харесвам бордо и кафяво, НО според мен си отиват... Тези снимки са супер, които е качила Еми, разбира се.. Имаше още едно момиче от форума, което планираше сватба в бордо и кафяво май. Според мен е хубаво, стига да не стане много тъмно в ресторанта... По-скоро бих използвала кафявото от декора на ресторанта (ВЕГА беше нали?), а бежово, бяло и бордо да са цветята и другите орнаменти.. Няма проблем, спокойно ще видиш, че ще паснат цветовете.. Ресторанта е много хубав, да не е толкова светъл, като Берлин, но е с изчистена визия и позволява много разнообразна декорация  *THUMBS*

milenkata:
Цитат на: alexandrova_90 в февруари 12, 2015, 21:38:28

Да потърсят името си сред 10-тина маси от по 10 човека.. Струва ми се доста трудна и бавна задача?!  *db*

Ще се учудиш колко лесно се ориентират хората в тея ситуации.. Аз имах хора за настаняване, но почти не бяха необходими освен за бабите и дядовците. Много от хората се ориентираха п таблото, а останалите направо си влязоха в ресторанта и понеже все пак в повечето случаи настаняваш на една маса хора , които се познават, в секундата в която някой види познато лице веднага отива да провери неговото име до този човек ли е. От моите приятели примерно само 1 е попитал за масата и той е бил първият влизащ, от там всички други като са го видяли и са отишли директно при него :)

Аз също мислех че трудно ще се ориентират, но се справиха и се настаниха много бързо

За цветовете бордо/червено и кафяво... От горните снимки на Еми ми допада най-вече първата... може да се наблегне на златистото и само акцентите да са червени. Така се получава много добър контраст и наистина стои като акцент и се забелязва според мен.  *THUMBS*

alexandrova_90:
Миленка, абсолютно съм съгласна за Табло с номерация - отвън, а после и вътре на масите само номерация.. Аз от написаното от Идинка, разбрах, че иска да има само табелка с името на човека, поставена на масата.. Без друго и това ми се струва трудно да се озърташ в малки табелчици :)  *THUMBS* Май не съм разбрала...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница