Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (3/78) > >>

nansita:
Лорка, обикновено настава голяма суетня с настаняването. Голямо улеснение е, когато предвидиш 1 или 2 да помагат на гостите с настаняването. Аз за всеки случай ще направя и табло, и отделно ще помоля 1-2ма да помагат с настаняването.
Някъде попаднах на една много готина идея за винтидж и шаби шик сватба - таблото за разпределение беше направено на закачалката за шалове от Икеа (тази с многото кръгчета едно до друго) и малки листчета с № маса и имена на гостите, захванати с украсени дървени щипки...
ох, как го обясних само...ама не намирам снимката :/

melita:
За настаняването идеята ми е такава:
https://www.pinterest.com/pin/552465079266131234/

Имам 4 шаферки, две ще имат табли с бонбони, две ще настаняват. Всички са работили като хостеси и смятам, че бързо и лесно ще се справят със задачката.

Искам да ви попитам смятате ли да има подобно на табелката с масата, табелка с какво ще има за ядене и пиене? Ако няма, как гостите разбират какво има за пиене например?

alexandrova_90:
При нас влиза в цената и меню за вечерта  *THUMBS* иначе, сервитьорите също са опция. При нас няма да има бутилки по масите и така или иначе сервитьора трябва да мине, за да пита госта, какво иска за пиене и тогава може да предложи алтернативите... Иначе с цел да не се губи време в мислене и сервитьора да стои и да чака, ще го пише в менюто  *THUMBS*

idinka:
Аз реших да направя само от картичките за маси с имената на всеки присъстващ , така няма нужда да бъдат настанявани , а само да потърсят името си.

alexandrova_90:
Да потърсят името си сред 10-тина маси от по 10 човека.. Струва ми се доста трудна и бавна задача?!  *db*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница