Украса на ресторанта - 14-та част
Anne_Shirley:
И ние също ще сме с голямо табло и не мисля да слагам такива картички с имена, само номерата на масите. Ще назнача една-две шаферки да помагат с настаняването, ако се наложи, но като цяло мисля, че това е достатъчно. :)
milenkata:
Един малък съвет за настаняването и шаферките:
Внимавайте да не се застъпят задълженията им! На една сватба булката беше казала че шаферките трябва да настаняват в ресторанта... Обаче искаше и да бъдат с нея на фото сесия.. Физически е невъзможно, но булката се усети твърде късно че е дублирала задълженията им. Така че ако ще се снимате на фотосесия с шаферките, физически те няма как по същото това време да настаняват в ресторанта. Трябва да настаняват когато и вие самите приключите и сте вече в ресторанта или часовете на сесията и ресторанта да имат доста време помежду си :)
Anne_Shirley:
Да, аз също си мислех за това, че трябва да се помисли. Аз първоначално мислех фотосесията да е преди ритуала, за да се спести чакането на гостите, но в обредния дом се оказа, че най-късният час е 18 ч., а лятото не е удачно преди това да се правят снимки). Тук е моментът да уточня, че ние ще правим само изнесен ритуал на мястото, където ще продължи сватбата. Все още мисля как да стане, по всяка вероятност ще уточня с професионалистите, понеже имат повече опит с това, но нашата програма е безкрайно семпла и предполагам, че ще позволява да се измислят много неща. Може би ще си направя малка фотосесия с шаферките преди ритуала примерно. Ще трябва да го обмисля добре *THUMBS*
Miele:
sunny_sun, нашата украса ще бъде в червено и кафяво. На мен много ми допада комбинацията. Само те съветвам да сложим и друг цвят, че да не стане прекалено тъмно в зала, при нас този цвят ще бъде шампнаско. Няма да е основен цвят, ами само акцент тук там, за да не е много мрачно.
melita:
По отношение на шаферките, участието им във фотосесия и задълженията им по настаняването, аз го измислих така:
- след църковния ритуал имаме до 4ас и половина фотосесия. Гостите междувременно имат коктейл в градината на хотела
- Шаферките ще участват в началото на фотосесията - примерно до 30мин (тук трябва да го обсъдя с фотографа)
- Шаферките отиват в хотела, а ние оставаме за фотосесия само на нас
- Шаферките настаняват гостите
- Ние влизаме
Мисля че така би могло да се случи без застъпване на задълженията.
Навигация
[0] Списък на темите