Халките - 14 та част
Dilyana1989:
Здравейте, извинявам се за намесата, но може ли да ми кажете мнение за матираните халки?
Bube:
Dilyana1989, нашите халки са матирани (фин мат, който бижутерът не препоръчваше, но на мен ми стоеше груб другия). Носим ги от 17 септември без сваляне *INLOVE* (е, ако има някаква тежка работа я махам, за да не я надраскам). Всичко си им е наред, матът не пада. Има няколко драскотинки и там халката изглежда по-лъскава, но не е много забележимо. Мисля си, че направихме правилния избор с такъв вид повърхност, защото надрасквайки се, халките не изглеждат захабени, както понякога се получава при гланца.
Dilyana1989:
Благодаря ви, нашите са с груб мат, грапава е повърхността и ми бяха казали, че много бързо щял да падне и щяло да бъде грозно.
Mellie:
Цитат на: mariestrellas в януари 10, 2017, 09:45:30
Мели, прекрасни халки си имате! Поздравления за добрия вкус! Между другото имате абсолютно същите халки като нашите. Една единствена разлика има, че на твоята има камъчета, на моята няма, но дизайнът, цветовете на златото и въобще моделът е 1 към 1. Като се има предвид, че нашите халки са правени по мое описание директно в ателие в чужбина и не бяхме виждали там подобен модел /говоря за 2008 г./, направо се слисах като видях тази снимка, все едно гледам нашите халки. Прекрасни са! Аз не си свалям халката, много бързо свикнахме с тях и не сме имали никакви проблеми с тях! Дай Боже и вашите да са толкова здрави и винаги да ви харесват толкова, колкото сега! Весела сватба и щастлив брак ви желая!
Леле наистина ли! Много се радвам, че не само ние ги намираме прекрасни! Имаш ли снимка може би! Наще си ги купихме тук в Германия от 123gold и сме много доволни! С такъв кеф ги носим и всеки път като ги видя ме изпълват с радост! Благодаря за прекрасните пожелания и на вас много обич, щастие и усмивки пожелавам! *INLOVE*
Mellie:
Цитат на: Bube в февруари 09, 2017, 19:20:29
Dilyana1989, нашите халки са матирани (фин мат, който бижутерът не препоръчваше, но на мен ми стоеше груб другия). Носим ги от 17 септември без сваляне *INLOVE* (е, ако има някаква тежка работа я махам, за да не я надраскам). Всичко си им е наред, матът не пада. Има няколко драскотинки и там халката изглежда по-лъскава, но не е много забележимо. Мисля си, че направихме правилния избор с такъв вид повърхност, защото надрасквайки се, халките не изглеждат захабени, както понякога се получава при гланца.
Уникални са и халките и годежният пръстен!!!
Навигация
[0] Списък на темите