Халките - 14 та част

<< < (105/111) > >>

Mellie:
Взехме си халките днес и направо не мога да спра да им се радвам! Толкова ми се виждат красиви! Комбинацията от сиво и червено злато е много нежна, а диамантчетата макар и малки са толкова бляскави... просто не излизат на снимките и наполовина толкова хубави колкото са в действителност!

alexandrova_90:
Да са ви честити, Мели. Писала съм и преди, че халките и за двама ни, бяха най-сантименталната покупка. Няма по-прекрасно нещо от това, да си ги носите. Не разбирам и никога няма да одобря младоженци, които не носят халките си  :no:

Халката на ММ му стана много голяма и през лятото, докато бяхме на море я изгуби. Никога няма да забравя, че очите му се насълзиха и над 3 часа той и приятелите му бяха ангажирани, да я търсят, безуспешно разбира се. Когато се прибрахме в София, първото нещо, което направи е да отиде, да си поръча нова. Когато си я взе, ме накара да му я сложа и каза, че се е чувствал ужасно докато не я носел, че е станала част от ръката му, както аз от сърцето му *INLOVE*  Почувствах, че ще полетя  *INLOVE* Естествено сега я носи винаги  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*

Bube:
Със здраве да си ги носите, Мели! Наистина са много хубави и нежни  *INLOVE*

mariestrellas:
Мели, прекрасни халки си имате! Поздравления за добрия вкус! Между другото имате абсолютно същите халки като нашите. Една единствена разлика има, че на твоята има камъчета, на моята няма, но дизайнът, цветовете на златото и въобще моделът е 1 към 1. Като се има предвид, че нашите халки са правени по мое описание директно в ателие в чужбина и не бяхме виждали там подобен модел /говоря за 2008 г./, направо се слисах като видях тази снимка, все едно гледам нашите халки. Прекрасни са! Аз не си свалям халката, много бързо свикнахме с тях и не сме имали никакви проблеми с тях! Дай Боже и вашите да са толкова здрави и винаги да ви харесват толкова, колкото сега! Весела сватба и щастлив брак ви желая!

Dilyana1989:
За колко време пада мата от халката?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница